Hangi akıllı telefon markasını tercih ediyorsunuz?

• Apple

Oy: 20 31,7%
  • Samsung

Oy: 30 47,6%
  • Xiaomi

Oy: 6 9,5%
  • Poco

Oy: 0 0,0%
  • Realme

Oy: 1 1,6%
  • Techno

• LG

• Huawei

• Oppo

• Vivo

• Nokia

• Casper

• Motorola

• Asus

• General Mobile

• Sony

Oy: 2 3,2%
  • Oneplus

• Lenovo

• Diğer

• Oy verenlerin toplamı
    63
Makaleler
11
Yer
Ankara
Hangi telefon markasını tercih ediyorsunuz? Hangi modelini kullanıyorsunuz? Sebepleri nedir? Haydi paylaşalım!

Ben şahsen akıllı telefonumu çok fazla kullanmdığım için aşırı yüksek meblağları vermeyi kendim için mantıksız buluyorum. Zamanında iyi bir F/P ürünü olduğu için S20FE'yi tercih etmiştim ve hala kullanmaktayım. Telefonumdan ve Android'den memnunum.

Samsung.
breaking-bad-walter-mic-drop.gif

Tercih ediyor değil de kullanıyor dersek cevabım iPhone olur. MacBook'la çok yaxşı çalışıyorlar. Marka tercihim yok. Cebimdeki paraya bakarım, karşımdaki ürüne bakarım, işime geleni seçerim.

Apple da Apple diye koşmanın manası yok. iPhone 13'ler iyiydi, yurt dışından ucuza getirdim, 2 bine kaydettim. Mis gibi. Yanına da bir Mac, ooh keyif. Şu an alacak olsam Samsung alırdım.

Hangi telefon markasını tercih ediyorsunuz? Hangi modelini kullanıyorsunuz? Sebepleri nedir? Haydi paylaşalım!

Ben şahsen akıllı telefonumu çok fazla kullanmdığım için aşırı yüksek meblağları vermeyi kendim için mantıksız buluyorum. Zamanında iyi bir F/P ürünü olduğu için S20FE'yi tercih etmiştim ve hala kullanmaktayım. Telefonumdan ve Android'den memnunum.
Listeye Google alayım.