- Makaleler
- 6
Burada 102 üyenin aktif olduğu gözüküyor. Buna aktiflik durumunu gizleyenler de dahil mi?
Evet. Gizli kullanıcılar da dâhil.Eki Görüntüle 194975
Burada 102 üyenin aktif olduğu gözüküyor. Buna aktiflik durumunu gizleyenler de dahil mi?
Siteyi İngilizce kullanıyor muhtemelen.@Barış "Members online" şeklinde orası İngilizce kalmış. :/
Of ya çok gizliyim sanmıştım ben de. Bari sadece yönetici görebilseydi.Evet. Gizli kullanıcılar da dâhil.
Moderasyon gizli kullanıcıları da görebiliyor.@Barış "Members online" şeklinde orası İngilizce kalmış. :/
Biz ne işe yarıyoruz? Bize güvenmiyor musunuz? :')
Kötü haber; nereye baktığınız da görünüyor. (Yani, sanirim.)Of ya çok gizliyim sanmıştım ben de. Bari sadece yönetici görebilseydi.![]()
İyi haber: Bunu moderasyon ekibi zaten kötüye kullanmaz. Milleti röntgenleme gibi bir derdimiz yok. Normal üyeler ile aramızdaki tek fark, düzeni sağlamak ile yükümlüyüz. O yüzden içiniz rahat olsun.Kötü haber; nereye baktığınız da görünüyor. (Yani, sanırım.)
Sizin de yeriniz ayrı ama ya arada casus varsa?Biz ne işe yarıyoruz? Bize güvenmiyor musunuz? :')
İsimsiz, güvensiz kişiler giremiyor. Rahatta kaaal.
Yöneticilerimiz, moderatörleri özenle seçer. Yetkilerini art niyet ile kullanan moderatörler görevinden uzaklaştırılır. Bazı durumlarda moderatörler de denetlenmektedir. İçiniz rahat olsun.