Discord'dakilerin neredeyse hepsiyle aram iyi ama bayağıdır kullanmadığım için yazışmıyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Michael abiye laf ettirmem hocam şu an o beni tanımaz da eskiden bayağı sohbetimiz olmuştu onunlaEk olarak bir de nefret duyduğum @Ruindry ve @michaelscofield var inşallah konuyu görmezler.
Bayağı konuştuğum var da şu sıralar aktif değiller, forumun ilk zamanlarındaki ekip vardı onlar iyiydi
@EsatKa , @AMG GOAT , @Elma ısıran , @Yonga
bunlar şu an aklımdakiler. Yarısının hesabı da kapanmış zaten
Rahmetli Desperado, unutmadım seni dostum
@14925 @pesimist34 @ErlikÇağlar @Michael Scofield @LH44 @Eagles
@Oreki eski "FIFTY ONE" zamanlarından hatırlarsın belki
Son düzenleyen: Moderatör:
Adil Demirbağ
Uzman
Michael abiye laf ettirmem hocam şu an o beni tanımaz da eskiden bayağı sohbetimiz olmuştu onunla
Bayağı konuştuğum var da şu sıralar aktif değiller, forumun ilk zamanlarındaki ekip vardı onlar iyiydi
Rahmetli desperado, unutmadım seni dostum![]()
Ah Micheal'ı bir gercekte tanısan sen de hak verirsin hocam.
Tahminim var fakat emin değilim.Michael abiye laf ettirmem hocam şuan o beni tanımaz da eskiden bayağı sohbetimiz olmuştu onunla![]()
- Makaleler
- 50
@Toxpox ve @The Man From Earth diyelim o zamanProfesyonel moderator durusunuzu tebrik ederim ama herkesin vardır gönlünde birileri.
Doğru tahmin olduğunu düşünüyorum
F ile başlıyor nickin değil mi?
Emporors:
@ErlikÇağlar, @Afterbyte, @14925, @michaelscofield, @SF26, @21312, @25457, @Toby Fox, @seeraddar.
@ErlikÇağlar, @Afterbyte, @14925, @michaelscofield, @SF26, @21312, @25457, @Toby Fox, @seeraddar.
Yok hocam İ ile başlıyordu. Tam nick vermeyelim yine de biz
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-