SHERLOCKED

Başarılı
Son zamanlarda özellikle şarj aletlerinde her gün indirim konusu görmeye başladım. Bunun gereği nedir? Şarj aleti alacak insan indirim kovalamaz genelde. Acil bir şeydir. Kaldı ki her gün yani. :D Steam indirimleri de benzer şekilde. Alacak olan bir şekilde takip ediyor sosyal dışında da. İnsanlar sadece Sosyal'den indirim takip ediyormuş gibi fiyatı 5 lira düşen bir şeyin konusunu açmanın mantığı ne?

Siz takip etmiyorsunuz diye kimse takip etmiyor anlamına gelmiyor. Sana gerekli olmayan şey, başkasına gerekli olabilir. Madem indirim konusu takip etmekten hoşnut değilsin, "Sıcak Fırsatlar" kategorisini göz ardı edebilirsin.

Son zamanlarda özellikle şarj aletlerinde her gün indirim konusu görmeye başladım. Bunun gereği nedir? Şarj aleti alacak insan indirim kovalamaz genelde. Acil bir şeydir. Kaldı ki her gün yani. :D
İkinci bir şarj aleti alacaktım ve indirim bekledim, Kasım ayındayız ve sürekli kampanyalar oluyor. Demek ki hatrı sayılır her gün indirim oluyor ki paylaşıyorlar.

Örnek konu, buradaki indirimden faydalandım.

Katılıyorum, indirim sayfasında 80 tane oyun var. Steam indirimleri diye başlık açıp oyunlar listelense daha mantıklı. Aynı şekilde Hepsiburada indirimleri de tüm sayfayı kaplıyor. İşe yarar indirimler aşağıda kalıyor.

Katılıyorum indirim sayfasında 80 tane oyun var. Steam indirimleri diye başlık açıp oyunlar listelense daha mantıklı. Aynı şekilde Hepsiburada indirimleri de tüm sayfayı kaplıyor. İşe yarar indirimler aşağılarda kalıyor.

Katılıyorum, indirim sayfasında 80 tane oyun var. Steam indirimleri diye başlık açıp oyunlar listelense daha mantıklı. Aynı şekilde Hepsiburada indirimleri de tüm sayfayı kaplıyor. İşe yarar indirimler aşa
1764505193096.webp

Neyi göstermeye çalışıyorsun?

Örnek bir konu mesela:
Her oyun için ayrı konu açıp arayüzü işgal edebilirdi fakat bu şekilde daha temiz ve akıllıca bir yol seçilmiş.
Arkadaşa özel konu açma süresi kısaltması yapmıyoruz, bekleme süresi sona erince yeni konuyu açıyor. Burada tam olarak sıkıntı ne? Adam hakkını kullanırken arada başka üyeler tarafından konu açılmıyor diye veya az konu açılıyor diye ana sayfada o kişinin açtığı konular birikiyor diye adama uyarı mı verelim?

Hepsiburada indirimlerini gereksiz buluyorsan kategoriyi engelleyebilirsin.

Bu mantikla bilginizin olmadigi konulari da ana sayfanizda goruyorsunuz ama o konulara gereksiz demiyorsunuz. Tam olarak fark ne? Indirimi paylasilan urunler ilginizi cekmiyor veya fiyati ilginizi cekmiyor diye o kategorilere veya acan uyelere duzenleme veya yaptirim uygulanmayacak.

Türk milletinin dert edindiği şeyler gerçekten süper, ya! Bırak, adam ne konusu açarsa açsın. Allah'tan durum, limonun genel tadının olduğu isimle başlayan sitedeki gibi değil: Adamlar, 'Martı neden tuvaletini yapıyor?' buna kafayı takmış!

Aynı şarj aletinin milyon kere indirim konusunu görüyorum. Oyun desen alacak olan adam zaten indirimleri takip ediyor. Az önce de 2250 TL'den 1800 TL'ye "450 TLcik" düşen GoW Ragnarok konusunda indirimi eleştirdim diye ceza aldım zaten. Balon konular bunlar.