Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 Pazartesi 11:14 #21 Techolay Classic
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.860 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi Pazartesi 11:16 #22 Ethem Efe dedi: Aurora Mono temasını kullanıyorum ben, çok modern ve daha akıcı geliyor. Genişletmek için tıkla... Techolay AMOLED rounded.
Ethem Efe dedi: Aurora Mono temasını kullanıyorum ben, çok modern ve daha akıcı geliyor. Genişletmek için tıkla... Techolay AMOLED rounded.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa Pazartesi 11:17 #23 Koneko Toujou dedi: Techolay AMOLED rounded. Genişletmek için tıkla... Nefret ediyorum AMOLED temalarından, göremiyorum abi.
Koneko Toujou dedi: Techolay AMOLED rounded. Genişletmek için tıkla... Nefret ediyorum AMOLED temalarından, göremiyorum abi.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.860 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi Pazartesi 11:18 #24 Ethem Efe dedi: Nefret ediyorum AMOLED temalarından, göremiyorum abi. Genişletmek için tıkla... Ben GPU driverımdan doygunluğu fullediğim için diğer temaları açtığım anda flashbang yiyorum. Siyah en iyisi.
Ethem Efe dedi: Nefret ediyorum AMOLED temalarından, göremiyorum abi. Genişletmek için tıkla... Ben GPU driverımdan doygunluğu fullediğim için diğer temaları açtığım anda flashbang yiyorum. Siyah en iyisi.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa Pazartesi 11:19 #25 Koneko Toujou dedi: Ben GPU driverımdan doygunluğu fullediğim için diğer temaları açtığım anda flashbang yiyorum. Siyah en iyisi. Genişletmek için tıkla... Gözlerim sorunlu zaten, bilgisayarda siyah olmayan yer yok. Her yeri özelleştirdim siyah olması için. Bazı web siteleri Dark Reader kullanmama rağmen inatla beyaz oluyor, o zaman mahvoluyorum işte, ne ettim ne yaptım çözemedim onu.
Koneko Toujou dedi: Ben GPU driverımdan doygunluğu fullediğim için diğer temaları açtığım anda flashbang yiyorum. Siyah en iyisi. Genişletmek için tıkla... Gözlerim sorunlu zaten, bilgisayarda siyah olmayan yer yok. Her yeri özelleştirdim siyah olması için. Bazı web siteleri Dark Reader kullanmama rağmen inatla beyaz oluyor, o zaman mahvoluyorum işte, ne ettim ne yaptım çözemedim onu.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader Pazartesi 11:25 #26 "techolay"