Hocam, Technopat'ta böyle bir sorun yok.
Bu bir sorun değil ki? En başından beri de böyle diye hatırlıyorum. Hatta bildirimi dikkatli okursanız "Bundan sonra başkası mesaj yazmış olabilir." ibaresini görebilirsiniz. Birisi sizi etiketlerse veya mesajınızı alıntılarsa o ayrı bildirim egliyor sadece.

Bu bir sorun değil ki? En başından beri de böyle diye hatırlıyorum. Hatta bildirimi dikkatli okursanız "bundan sonra başkası mesaj yazmış olabilir." ibaresini görebilirsiniz. Birisi sizi etiketlerse veya mesajınızı alıntılarsa o ayrı bildirim egliyor sadece.

Ya hocam, bilmiyorum ama önceden böyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum.

Bu diğer forumlarda da böyle, eğer konuyu incelemezseniz bildirim spamı olmaması adına birkaç bildirimden sonrası gelmiyor. Olur da konuya bakarsanız son baktığınız andan itibaren gelecek olan bildirimler geliyor. Bunun neresinde sorun var anlamış değilim.

Usta hangi saat dilimini seçersem seçeyim. Mesajların saati birbiriyle uyuşmadığı zamanlar oluyordu. Şu an SS atamam ama bunu çok gördüm. Saat dilimi olarak hangisini kullanacağım? İstanbul'u göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta hangi saat dilimini seçersem seçeyim. Mesajların saati birbiriyle uyuşmadığı zamanlar oluyordu. Şu an SS atamam ama bunu çok gördüm. Saat dilimi olarak hangisini kullanacağım? İstanbul'u göremedim.

İçinde katar olan GMT 3.00 var onu seçin.

Not: Utc 3:00'mış.

Bunun olması iyi bir şey zaten. Bildirim spam'ine tutulmamanız için var. Geçen bir konu açtım, geri döndüğümde 20 mesaj atıldıysa 3 tanesinin bildirimi gelmişti. Arada özellikle takip ettiğim farklı bir konuda bildirim gelmiş olsa gözümden kaçacak 20 tane bildirim arasında. Bazen 5 tane bildirim arasından bile gözümden kaçtığı oluyor.