Ben asla bir daha dönmem akvaryum gibisi yok.
Kasa büyük, fanlar sessiz, RTX 4070 TI SUPER ekran kartlı videom:Anladığım kadarıyla bu kasada fan yok üstadım. Çok pahalıya gelir.
Biraz küçük sanırım bu hocam? Daha büyük modelleri var mı? Sessiz çalışıyor mu stok fanlar?
Ben mesh kasaya döneceğim gibi![]()
Kasa büyük, fanlar sessiz, RTX 4070 TI SUPER ekran kartlı videom:
Maalesef yok, güç kaynağı da yok. Ben güç kaynağı olarak önceki kasamla geleni takmıştım. Fanları da gidip ek almıştım biraz tuzlu oldu cidden ama kasa güzel. Tasarlayanlar her türlü şeyi düşünmüşler kasada. Daha düşük fiyatlara alternatif güzel akvaryum kasalar vardı ben bakarken. Ama çoğu akvaryum kasa direkt fansız geliyor sanırım.Anladığım kadarıyla bu kasada fan yok üstadım. Çok pahalıya gelir.
Güç kaynağı alırım da fan zor. Pahalı oluyor.Maalesef yok, güç kaynağı da yok. Ben güç kaynağı olarak önceki kasamla geleni takmıştım. Fanları da gidip ek almıştım biraz tuzlu oldu cidden ama kasa güzel. Tasarlayanlar her türlü şeyi düşünmüşler kasada. Daha düşük fiyatlara alternatif güzel akvaryum kasalar vardı ben bakarken. Ama çoğu akvaryum kasa direkt fansız geliyor sanırım.