Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Selamlar,

Az önce bir konuya mesaj yazmıştım ve mesajı yazar yazmaz şu bildirim geldi. Bu durum bir hata ise haberiniz olsun diye paylaşıyorum.

Bildirim:

Ekran görüntüsü 2025-02-23 104054.webp

0 Sosyal Puanı yazısına tıklayınca:

Ekran görüntüsü 2025-02-23 104111.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Son ekran alıntısında da yazdığı gibi ürün alımlarında kullanabileceğiniz bir puan kendisi. Bildirimini kapatayım, her mesajda tek tek göndermemesi gerekli çünkü. Sağ olun bildirim için, bildiriminin açık olduğunu bilmiyordum.
Son ekran alıntısında da yazdığı gibi ürün alımlarında kullanabileceğiniz bir puan kendisi. Bildirimini kapatayım, her mesajda tek tek göndermemesi gerekli çünkü. Sağ olun bildirim için, bildiriminin açık olduğunu bilmiyordum.

Çözüm
Rica ederim. Sosyal puanının ne olduğunu biliyorum ama bildirim gelmesine şaşırmıştım.

Bu arada konu onaylanınca da bildirim geldi. Acaba yeni bir şey mi deneniyor, yeni özellikler mi geliyor diye düşündüm bir an. :)

Ekran görüntüsü 2025-02-23 104645.webp

Rica ederim. Sosyal puanının ne olduğunu biliyorum ama bildirim gelmesine şaşırmıştım.

Bu arada konu onaylanınca da bildirim geldi. Acaba yeni bir şey mi deneniyor, yani özellikler mi geliyor diye düşündüm bir an. :)

Eki Görüntüle 127150

Aslında bunu geçen ay getirdim fakat ilginç bir biçimde her seferinde çalışmıyor. Bu biraz da bizim eklentilerimizle alakalı. Siz deyince hatanın nerede olduğunu anlamış oldum. Geliştiricimize iletirim, bundan sonra her onaylanan konuda böyle bir bildirim gelir. Durmak yok, çalışmaya devam 😎

Aslında bunu geçen ay getirdim fakat ilginç bir biçimde her seferinde çalışmıyor. Bu biraz da bizim eklentilerimizle alakalı. Siz deyince hatanın nerede olduğunu anlamış oldum. Geliştiricimize iletirim, bundan sonra her onaylanan konuda böyle bir bildirim gelir. Durmak yok, çalışmaya devam 😎
Bir an "Teşekkürler, bunu da kapatayım, açık kalmış." diyeceksin sanmıştım. :D Konunun onaylanmasına yönelik bildirim güzel olmuş. Elinize sağlık, iyi sosyaller.