Sosyal'e 3 MB'lık PNG dosyasını yüklerken "Dosya çok büyük" hatası veriyor

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Normal şartlarda Techolay Sosyal'de resim boyut limiti 8 MB. Fakat nedense bugün GNU/Linux masaüstü görüntüleri konusuna 3 MB'tan küçük boyutlu resim yüklerken şu hatayı veriyor:

Bu sorun neden oluyor olabilir?
@Enes3078

Hangi web tarayıcısı ve dağıtım? Doğrudan panodan mı yapıştırıyorsunuz yoksa dosya mı atıyorsunuz?

Siz de deneyebilir misiniz? 3-4 MB boyuta ve 1920x1080 çözünürlüğe sahip bir resim atmayı deneyebilir misiniz?
3 MB Linux'ta da çalışmıyor. Ekran alıntısı için kullandığınız aracın fotoğrafı sıkıştırmıyor olabilir zira. Benim 3840x1080 ekran görüntüm bile 1 MB'ı geçmiyor.
Tarayıcı konsoluna XF.config.uploadMaxFilesize yazdığınızda ne çıkıyor? Demek ki limit 8 MB değilmiş.
2097152, yaklaşık 2.09 MB.

Problem çözüldü, dün PHP'yle alakalı belirli değişiklikler gerçekleştirilmişti upload size düşük kalmış. Düzelttiğim için sorun kalmamış olmalı.

3 MB Linux'ta da çalışmıyor. Ekran alıntısı için kullandığınız aracın fotoğrafı sıkıştırmıyor olabilir zira. Benim 3840x1080 ekran görüntüm bile 1 MB'ı geçmiyor.
PNG görsel kullanıyorum, kalite kaybı olmaması için. O yüzden büyük oluyor haliyle.
Problem çözüldü, dün PHP'yle alakalı belirli değişiklikler gerçekleştirilmişti upload size düşük kalmış. Düzelttiğim için sorun kalmamış olmalı.
Evet, sorun çözülmüş. Resimi sorunsuz yükleyebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…