Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Normal şartlarda Techolay Sosyal'de resim boyut limiti 8 MB. Fakat nedense bugün GNU/Linux masaüstü görüntüleri konusuna 3 MB'tan küçük boyutlu resim yüklerken şu hatayı veriyor:

techolay sosyal dosya yüklerken hata veriyor.webp

Bu sorun neden oluyor olabilir?
@Enes3078

1920x1080.

Hangi web tarayıcısı ve dağıtım? Doğrudan panodan mı yapıştırıyorsunuz yoksa dosya mı atıyorsunuz?
Siz de deneyebilir misiniz? 3-4 MB boyuta ve 1920x1080 çözünürlüğe sahip bir resim atmayı deneyebilir misiniz?

Siz de deneyebilir misiniz? 3-4 MB boyuta ve 1920x1080 çözünürlüğe sahip bir resim atmayı deneyebilir misiniz?
3 MB Linux'ta da çalışmıyor. Ekran alıntısı için kullandığınız aracın fotoğrafı sıkıştırmıyor olabilir zira. Benim 3840x1080 ekran görüntüm bile 1 MB'ı geçmiyor.
Tarayıcı konsoluna XF.config.uploadMaxFilesize yazdığınızda ne çıkıyor? Demek ki limit 8 MB değilmiş.
2097152, yaklaşık 2.09 MB.

Problem çözüldü, dün PHP'yle alakalı belirli değişiklikler gerçekleştirilmişti upload size düşük kalmış. Düzelttiğim için sorun kalmamış olmalı.

3 MB Linux'ta da çalışmıyor. Ekran alıntısı için kullandığınız aracın fotoğrafı sıkıştırmıyor olabilir zira. Benim 3840x1080 ekran görüntüm bile 1 MB'ı geçmiyor.
PNG görsel kullanıyorum, kalite kaybı olmaması için. O yüzden büyük oluyor haliyle.
Problem çözüldü, dün PHP'yle alakalı belirli değişiklikler gerçekleştirilmişti upload size düşük kalmış. Düzelttiğim için sorun kalmamış olmalı.
Evet, sorun çözülmüş. Resimi sorunsuz yükleyebildim.