Rehber Soundcore kulaklıklar neden alınmamalı?

Anker'in garantisi zaten çok sıkıntı ve malzeme kalitesiz. Elimde R50i var ve kulaklık sürekli ikiye ayrılıyor durduk yere. Bugün başka konu açan birisi vardı aynı sorun. Ayrıca kendi ekolayzerlerine bağlı kalıyoruz ve normal ekolayzer kullanılmıyor. Sesler çok boğuk geliyor bazen diğer kulaklıklara göre. Bas artıracağız diye tizleri öldürmüşler. Şu an Realme Buds T110 kullanıyorum, beni gayet idare ediyor. Malzeme kalitesi bana yeterli geliyor, bas ve tiz ayarları gayet güzel. Anker'i zamanında ben de övdüm ama cidden bu fiyatlara alınabilecek daha güzel kulaklıklar var.

Çok güzel hatırlattın bak. Bass Up modunu hangi mühendis çıkarttıysa bir an önce şirketten gönderilmeli bence. Onu yazmayı unutmuşum. Uzun yolda kulaklık bozulunca aldığım 10 liralık dinlenme tesisi kulaklığının ses kalitesine dönüyor bir anda kulaklık onu açınca.

Evet işte en kötüsü o. Realme kulaklığıma geçince fark ettim, müziklerin sesleri o kadar boğuk geliyormuş ki sanki ses dinlenme tesisi kulaklığından geliyor gibi. Kulakları da ağrıtıyor üstelik. Ayrıca R50i nasıl tasarlandıysa artık malzeme o kadar kaygan ki sürekli düşüyordu kulağımdan. Realme'de veya QCY kulaklığımda asla böyle bir şey yaşamadım.

Burada direkt markayı kötülemek yerine modeli veya modelleri kötülemek daha iyi olacaktır. Çünkü her markanın iyi kötü modelleri var. ASUS, MSI, Gigabyte akla gelebilecek her marka. Kendimde R50İ kullanıyorum gayet memnunum.

Açıkçası Q10 kulaklığımda kullanıyordum. O dönemler biraz küçük biraz cahil olduğum için pek aklım ermiyormuş. Bu kulaklığı aldıktan 1 ay sonra yanlışlıkla açılmış. Bir şarkı dinliyorum. Bass çaldığım için dikkatimi çekti şarkının mixi (Tam olarak doğru kelime mi bilmiyorum) gerçekten aşırı kötü. Basslar çamurlaşıyor tizler duyulmuyor falan. Şarkının bu şekilde olmadığına da eminim bu arada. Şizofreni gibi hissettiğim 1 saatin ardından bu modun açıldığını gördüm. Kapattığımda gerçekten kulaklarım kendi geldi. Umarım bir an önce kaldırılır kulaklıktan.

Ana mesajda zaten kulak üstü modellere odaklanılıyor. Başlık biraz hatalı olmuş, haklısınız.

1 model üzerinden genellemek yanlış. Dot 3i var, 2 yıldır sıfır sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…