Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anker'in garantisi zaten çok sıkıntı ve malzeme kalitesiz. Elimde R50i var ve kulaklık sürekli ikiye ayrılıyor durduk yere. Bugün başka konu açan birisi vardı aynı sorun. Ayrıca kendi ekolayzerlerine bağlı kalıyoruz ve normal ekolayzer kullanılmıyor. Sesler çok boğuk geliyor bazen diğer kulaklıklara göre. Bas artıracağız diye tizleri öldürmüşler. Şu an Realme Buds T110 kullanıyorum, beni gayet idare ediyor. Malzeme kalitesi bana yeterli geliyor, bas ve tiz ayarları gayet güzel. Anker'i zamanında ben de övdüm ama cidden bu fiyatlara alınabilecek daha güzel kulaklıklar var.
Anker'in garantisi zaten çok sıkıntı ve malzeme kalitesiz. Elimde R50i var ve kulaklık sürekli ikiye ayrılıyor durduk yere. Bugün başka konu açan birisi vardı aynı sorun. Ayrıca kendi ekolayzerlerine bağlı kalıyoruz ve normal ekolayzer kullanılmıyor. Sesler çok boğuk geliyor bazen diğer kulaklıklara göre. Bas artıracağız diye tizleri öldürmüşler. Şu an Realme Buds T110 kullanıyorum, beni gayet idare ediyor. Malzeme kalitesi bana yeterli geliyor, bas ve tiz ayarları gayet güzel. Anker'i zamanında ben de övdüm ama cidden bu fiyatlara alınabilecek daha güzel kulaklıklar var.
Çok güzel hatırlattın bak. Bass Up modunu hangi mühendis çıkarttıysa bir an önce şirketten gönderilmeli bence. Onu yazmayı unutmuşum. Uzun yolda kulaklık bozulunca aldığım 10 liralık dinlenme tesisi kulaklığının ses kalitesine dönüyor bir anda kulaklık onu açınca.
Çok güzel hatırlattın bak. Bass Up modunu hangi mühendis çıkarttıysa bir an önce şirketten gönderilmeli bence. Onu yazmayı unutmuşum. Uzun yolda kulaklık bozulunca aldığım 10 liralık dinlenme tesisi kulaklığının ses kalitesine dönüyor bir anda kulaklık onu açınca.
Evet işte en kötüsü o. Realme kulaklığıma geçince fark ettim, müziklerin sesleri o kadar boğuk geliyormuş ki sanki ses dinlenme tesisi kulaklığından geliyor gibi. Kulakları da ağrıtıyor üstelik. Ayrıca R50i nasıl tasarlandıysa artık malzeme o kadar kaygan ki sürekli düşüyordu kulağımdan. Realme'de veya QCY kulaklığımda asla böyle bir şey yaşamadım.
Burada direkt markayı kötülemek yerine modeli veya modelleri kötülemek daha iyi olacaktır. Çünkü her markanın iyi kötü modelleri var. ASUS, MSI, Gigabyte akla gelebilecek her marka. Kendimde R50İ kullanıyorum gayet memnunum.
Evet işte en kötüsü o. Realme kulaklığıma geçince fark ettim, müziklerin sesleri o kadar boğuk geliyormuş ki sanki ses dinlenme tesisi kulaklığından geliyor gibi. Kulakları da ağrıtıyor üstelik. Ayrıca R50i nasıl tasarlandıysa artık malzeme o kadar kaygan ki sürekli düşüyordu kulağımdan. Realme'de veya QCY kulaklığımda asla böyle bir şey yaşamadım.
Açıkçası Q10 kulaklığımda kullanıyordum. O dönemler biraz küçük biraz cahil olduğum için pek aklım ermiyormuş. Bu kulaklığı aldıktan 1 ay sonra yanlışlıkla açılmış. Bir şarkı dinliyorum. Bass çaldığım için dikkatimi çekti şarkının mixi (Tam olarak doğru kelime mi bilmiyorum) gerçekten aşırı kötü. Basslar çamurlaşıyor tizler duyulmuyor falan. Şarkının bu şekilde olmadığına da eminim bu arada. Şizofreni gibi hissettiğim 1 saatin ardından bu modun açıldığını gördüm. Kapattığımda gerçekten kulaklarım kendi geldi. Umarım bir an önce kaldırılır kulaklıktan.
Burada direkt markayı kötülemek yerine modeli veya modelleri kötülemek daha iyi olacaktır. Çünkü her markanın iyi kötü modelleri var. ASUS, MSI, Gigabyte akla gelebilecek her marka. Kendimde R50İ kullanıyorum gayet memnunum.
Selamlar, uzun süredir bu markayı kullanıyorum ve çevremde de oldukça fazla kullanan var. Eminim sizin de öyledir çünkü bu marka son dönemde oldukça revaçta. Direkt konuya atlıyorum.
Soundcore ürünlerinin neredeyse hepsinde menteşe dışındaki plastik kaplamasının kırılması sorunu var. Kaynak derseniz öncelikle kendimi göstereyim.
Gördüğünüz üzere plastikler paramparça olmuş. Eminim ki benim kötü bir kullanıcı olduğuma dair yorumlar gelecektir. Ancak aynı ürün ikizimde de aynı halde.
İkizimin de kötü bir kullanıcı olabileceğini söyleyebilirsiniz. Arkadaşımın Space One'ı da aynı şekilde kırılmış. Kendisi bant sarıp kullanıyor.
Çok uzatmayacağım. Çevremdeki Q10 hariç neredeyse bütün Soundcoreların menteşelerinde bir sorun oluyor. Şimdi Reddit'ten kaynaklar paylaşacağım.
"Another" diye paylaşılan bir başka Soundcore ürünü. Konu altında 78 tane yorum bulunuyor ve yazan kişilerin çoğu kendi ürünlerinde de aynısını yaşadığını belirtiyor.
Evet, daha bitmedi ancak konu için bu kadar yeterli. Daha fazlasını Google"a "Soundcore Broken" yazarak bulabilirsiniz.
Yurtdışında garantinin ürünü değiştirdiği söylenmiş ancak bu Türkiye'de geçerli değil. Ürünün garanti kapsamında bulunmadığını söylüyorlar.
Bu marka ucuz bir marka ve çoğu kişi bunun yüzünden tercih ediyor. Ben artık hiçbir yerde önermeyeceğim ve almayacağım da. Size de bunu öneriyorum. Herkese iyi günler dilerim.