Kulak üstü modellerini bilmiyorum fakat kulak içi olanları aşırı kaliteli.
R50i modelini yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, defalarca yere düştü, 2 kez çamaşır makinesinde yıkandı. Hala ilk günkü performansında.

Kulak üstü modellerini bilmiyorum fakat kulak içi olanları aşırı kaliteli.
R50i modelini yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, defalarca yere düştü, 2 kez çamaşır makinesinde yıkandı. Hala ilk günkü performansında.
Ben de memnundum. Ta ki geçen cumartesi ikiye ayrılana kadar. Üstelik ben ne kutusunu ne de kulaklıkları hiç yere düşürmedim, darbe falan da almadılar. Silerken bir anda ikiye ayrıldı. Bu da açtığım forum:
Konu 'İkiye ayrılan Anker R50i garanti kapsamına girer mi?' https://techolay.net/sosyal/konu/ikiye-ayrilan-anker-r50i-garanti-kapsamina-girer-mi.124365/

Space One Pro almak istiyordum ama, vazgeçtim.
Şu an kullanddığım Q10'u da menteşelerden kırıldığı için değiştirecektim zaten.

Space One Pro almak istiyordum ama, vazgeçtim.
Şu an kullanddığım Q10'u da menteşelerden kırıldığı için değiştirecektim zaten.

Fotoğraf gönderebilir misiniz? Daha öncesinde 2 tane kullandım hiç kırılmadı. Çevremde de 2 çok yakın arkadaşıma aldırmıştım onlarda da bi sıkıntı yok.

Not: İnanmadığım için fotoğraf istemiyorum. Q10'larda kırılma nasıl oluyor diye merak ettim yalnızca.

Uzun süredir Q21i NC modelini kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Tek yaşadığım sorun bilgisayarda kullanmak istediğimde codecler nedeniyle aşırı kötü ses vermesi. Daha iyi Codec'e geçtiğim zaman mikrofonu kullanamıyorum. Daha önce QCY H2 kullanıyordum. Onun malzeme kalitesi aşırı kötüydü. 2 tane aldım ve ikisi de kısa sürede kırıldı.

Fotoğraf gönderebilir misiniz? Daha öncesinde 2 tane kullandım hiç kırılmadı. Çevremde de 2 çok yakın arkadaşıma aldırmıştım onlarda da bir sıkıntı yok.

Not: İnanmadığım için fotoğraf istemiyorum. Q10'larda kırılma nasıl oluyor diye merak ettim yalnızca.

"Menteşeler" yanlış olmuş daha çok menteşe kısmında ki sert plastik ve kafa bandının üst kısmında büyük bir çatlak var.
20250708_103625.webp
Malzeme kalitesi dışında EQ ayarı ile gayet tatmin edici bir sesi var.

Uzun süredir Q21i NC modelini kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Tek yaşadığım sorun bilgisayarda kullanmak istediğimde codecler nedeniyle aşırı kötü ses vermesi. Daha iyi Codec'e geçtiğim zaman mikrofonu kullanamıyorum. Daha önce QCY H2 kullanıyordum. Onun malzeme kalitesi aşırı kötüydü. 2 tane aldım ve ikisi de kısa sürede kırıldı.
Hands Free ayarı açık olabilir. Bu ayarı kapattığınızda mikrofonu kullanamazsınız. Açıkken ses baya dipten ve basssız gelir.

"Menteşeler" yanlış olmuş daha çok menteşe kısmında ki sert plastik ve kafa bandının üst kısmında büyük bir çatlak var.
Malzeme kalitesi dışında EQ ayarı ile gayet tatmin edici bir sesi var.

Anladım, tam kast ettiğim şekilde.

Hands Free ayarı açık olabilir. Bu ayarı kapattığınızda mikrofonu kullanamazsınız. Açıkken ses bayağı dipten ve basssız gelir.

Anladım, tam kast ettiğim şekilde.

Anker space One Pro alınır mı?
Saundcore serisiyle farkını bilmiyorum aynı şekilde kafa bandı acıtıyorsa ve malzeme kalitesi kötüyse alınmaz.

Son düzenleme:
Anker space One Pro alınır mı?
Saundcore serisiyle farkını bilmiyorum aynı şekilde kafa bandı acıtıyorsa ve malzeme kalitesi kötüyse alınmaz.

O da Soundcore zaten. Ben yine alınmaması taraftarıyım. Zaten o paraya alınacak daha iyi kulaklıklar vardır eminim ki.

O da Soundcore zaten. Ben yine alınmaması taraftarıyım. Zaten o paraya alınacak daha iyi kulaklıklar vardır eminim ki.

Yurt dışında vardır da Türkiye de ben bulamadım.
Edifier var kesinlikle malzeme kalitesi de daha iyi ama ses konusunda nasıl hiç bilmiyorum.
Sennisher ve Sony'nin düşük modelleri var görüntüsünü beğenmiyorum.

Kiz arkadaşımın kardeşine ve arkadaşıma space One önermiştim, tercih etmişlerdij. Umarim kirilmazlar :D kendime de almak istiyordum.

Hocam 1 aydır araştırıyorum bu fiyatta kulaklık bulamadım arkadaşların memnun mu ses kalitesinden şuna sipariş geçeyim olsun bitsin istiyorum artık, bıktım.

Son düzenleme: