Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens

250 liralık bir kupon olursa veya olmazsa da almayı düşünüyorum. 2 yıldır Redmi Buds 4 Active kullanıyorum ve sesi en sonda kullanmam gerekiyor duymak için. Tek iyi yanı bataryası. Onun yerine Soundpeats T3 Pro alınır mı?

Alinabilir. Alirsan uygulamasini yukleyip guncellemeleri yapmani oneririm.

Yeni bir hesap açabilirsen 1.000 TL civarına Buds 2'a alabiliyorsun. Yapabilirsen öyle yap.

Cevaplar için teşekkür ederim. CMF 2A'yı da düşünürüm ama kupon olursa ikisinin arasında 500 lira oluyor o yüzden T3 Pro'ya daha yakınım.

Kendisi ilk ciktiginda aldim ve hala kullanıyorum. Fiyati hala iyi ve bence alinabilir durumda. Sorunuz varsa alabilirim.

Hocam şarjı nasıl gidiyor? Çünkü bendeki Redmi 2 yıllık olmasına rağmen bir kere şarj edip bayağı kullanıyorum yani sürekli şarjla uğraşmıyorum.

Hocam şarjı nasıl gidiyor? Çünkü bendeki Redmi 2 yıllık olmasına rağmen bir kere şarj edip bayağı kullanıyorum yani sürekli şarjla uğraşmıyorum.
Gecen sene mayis ayinda almisim. Hala ilk gunku gibi gidiyor acikcasi. Ilk baslarda neredeyse gunluk kullaniyordum, simdi haftada bir veya iki kere.

Haftada 1 ya sarj ediyorumdur, ya etmiyorumdur. T13 ANC'den gecmistim ve pili ondan uzun gitti acikcasi, o daha kolay yipranmisti. Bence pil konusunda tereddutunuz olmasin, pilden once baska bir seyler olur bile diyebilirim hatta.

Cevap için teşekkürler hocam. Başka sorun mu yaşadınız?
Hayir, kendisini birkac kere dusurmeme ragmen hala saglam gidiyor. Bu tur silikonlu TWS'lerde sahsen genelde pil sorunundan once ses kisilmasi gibi seyler yasiyorum, bu yuzden onu belirtmistim.

Tabii bu kulaklikta daha yasamadim, umarim da yasamam, umarim siz de boyle bir durum yasamazsiniz.

Hayir, kendisini birkac kere dusurmeme ragmen hala saglam gidiyor. Bu tur silikonlu TWS'lerde sahsen genelde pil sorunundan once ses kisilmasi gibi seyler yasiyorum, bu yuzden onu belirtmistim.

Tabii bu kulaklikta daha yasamadim, umarim da yasamam, umarim siz de boyle bir durum yasamazsiniz.

Teşekkürler cevap için.

Çok büyük beklentiniz yoksa alınır. Ben 6 7 aydır kullanıyorum. Çift cihaz bağlantısı güzel. Ses kalitesi çok teknik bir hakimiyetiniz yoksa gayet iyi zira benim yok. Pili ne kadar gidiyor bilmiyorum ama ben hiçbir zaman sonuna kadar kullandığımı hatırlamıyorum. Ses seviyesi çok iyi. Gürültü engelleyicisi tabii ki süper değil ama kulağınızı toplu taşıma gibi gürültülü yerlerde çok rahatlatıyor.

Arada bağlantı kopmaları (milisaniyelik ses gidip gelmesi) yaşanabiliyor ama çok nadir. Bir de kulaklıkları kutusuna oturtmanıza rağmen açılıp kapanmaları konusunda kafayı yiyebiliyor. Kapağı kapat aç yapmanız gerekebiliyor. Bunlar beni çok etkilemedi ama arada sinir bozabiliyor. Yine de ben memnunum diyebilirim.