evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 29 Eylül 2025 #1 Google'in yapay zekasi Gemini'ye sordugumda sorunun hatali oldugunu soyledi. ChatGPT ise cevabin "C" oldugunu soyledi. Ben sahsen sorunun hatali oldugunu dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz? Soru gercekten hatali mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2025
Google'in yapay zekasi Gemini'ye sordugumda sorunun hatali oldugunu soyledi. ChatGPT ise cevabin "C" oldugunu soyledi. Ben sahsen sorunun hatali oldugunu dusunuyorum. Siz ne diyorsunuz? Soru gercekten hatali mi?
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 29 Eylül 2025 #2 I-B II-X III-D IV-A Cevap C.
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.112 Çözümler 31 Beğeniler 2.851 Yer İstanbul 29 Eylül 2025 #3 Ben B şıkkı diyorum. John Moyer dedi: I-B Genişletmek için tıkla... O anlama gelebilmesi için "Işığı yaktım." gibi bir cümle kurulması lazım zannımca.
Ben B şıkkı diyorum. John Moyer dedi: I-B Genişletmek için tıkla... O anlama gelebilmesi için "Işığı yaktım." gibi bir cümle kurulması lazım zannımca.
KS KS evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 29 Eylül 2025 #4 John Moyer dedi: I-B II-X III-D IV-A Cevap C. Genişletmek için tıkla... senuzulme dedi: Ben B şıkkı diyorum. O anlama gelebilmesi için "Işığı yaktım." gibi bir cümle kurulması lazım zannımca. Genişletmek için tıkla... II, B ve C ile uyusuyor. Son düzenleme: 29 Eylül 2025
John Moyer dedi: I-B II-X III-D IV-A Cevap C. Genişletmek için tıkla... senuzulme dedi: Ben B şıkkı diyorum. O anlama gelebilmesi için "Işığı yaktım." gibi bir cümle kurulması lazım zannımca. Genişletmek için tıkla... II, B ve C ile uyusuyor.
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 29 Eylül 2025 #5 evrenim dedi: II, B ve C ile uyusuyor. Genişletmek için tıkla... Konuma geçmek derken haraket etmek anlamında kullanmaya çalışmışlar. MEB'in yayınladıklarını çözmeyin, kafanız iyice karışır.
evrenim dedi: II, B ve C ile uyusuyor. Genişletmek için tıkla... Konuma geçmek derken haraket etmek anlamında kullanmaya çalışmışlar. MEB'in yayınladıklarını çözmeyin, kafanız iyice karışır.
KS KS evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 29 Eylül 2025 #6 John Moyer dedi: Konuma geçmek derken haraket etmek anlamında kullanmaya çalışmışlar. MEB'in yayınladıklarını çözmeyin, kafanız iyice karışır. Genişletmek için tıkla... Cikmis sinav sorulari hocam bunlar. Ben soyle eslestirdim: Dosya Ekleri Screenshot 2025-09-29 083832.webp 72 KB · Görüntüleme: 82
John Moyer dedi: Konuma geçmek derken haraket etmek anlamında kullanmaya çalışmışlar. MEB'in yayınladıklarını çözmeyin, kafanız iyice karışır. Genişletmek için tıkla... Cikmis sinav sorulari hocam bunlar. Ben soyle eslestirdim:
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 29 Eylül 2025 #7 evrenim dedi: Cikmis sinav sorulari hocam bunlar. Ben soyle eslestirdim: Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi konuma geçmek derken hareket etmek anlamını yüklemeye çalışmışlar bence. Çok da üstünde durmayın yapıyorlar böyle
evrenim dedi: Cikmis sinav sorulari hocam bunlar. Ben soyle eslestirdim: Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi konuma geçmek derken hareket etmek anlamını yüklemeye çalışmışlar bence. Çok da üstünde durmayın yapıyorlar böyle
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.493 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.842 29 Eylül 2025 #8 Cevap b. Oradaki yanıyordan kasıt çalışır konumuna geçmek. Soba daha bariz ısı ve ışık verir.