- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben şu an adamı araştırıyorum, kendimi charquell gibi hissettim.
Physic
Üstün
Microsoft community de bile ciddiye kimse almadı ise muhtemelen büyüyeceğini düşünmüyorlar. Satış yaptığı yerlere şikayette bulunmak lazım veya şahsi olarak. Şikayetvar üzerinden İtemsatış hakkında şikayette bulunursak bu konu ile ilgili ilanları engellerler.
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Windows 7 Mesaisi başladı arkadaşlar hepinize günaydın bu konu bugünde konuşulur.
Microsoft community de bile ciddiye kimse almadı ise muhtemelen büyüyeceğini düşünmüyorlar. Satış yaptığı yerlere şikayette bulunmak lazım veya şahsi olarak. Şikayetvar üzerinden İtemsatış hakkında şikayette bulunursak bu konu ile ilgili ilanları engellerler.
Google'a Windows 7 Ultra yazınca çıkan sonuçları değiştirirsen olur biter.
Physic
Üstün
Google'a Windows 7 Ultra yazınca çıkan sonuçları değiştirirsen olur biter.
Neredeyse tüm İtemsatış ilanları kaldırılmış. Bir yere değil ki her yere açmış. Bir de ilk biz çıkıyoruz Google'da.
Neredeyse tüm İtemsatış ilanları kaldırılmış. Bir yere değil ki her yere açmış. Bir de ilk biz çıkıyoruz Google'da.
Harbiden öyle, Microsoft'a ulaşmaya çalışacağım.
Physic
Üstün
Microsoft'a destek talebi yollarsan bakıyorlar genelde.
Nasıl yollanıyor hocam?
Physic
Üstün
Bize Ulaşın - Microsoft Desteği
Microsoft Desteği’ne başvurun. Sık karşılaşılan sorunlara çözüm bulun veya destek temsilcisinden yardım alın.
İletişim - Microsoft Desteği
Microsoft Desteği’ne başvurun. Sık karşılaşılan sorunlara çözüm bulun veya destek temsilcisinden yardım alın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.