Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu herifi durdurmanın yolu yok galiba? İnstagram hesabı kapansa bile bir diğerini açacaktır muhtemelen.
Yaşı 17'den küçük olduğu için bir cezai işlem yapılır mı bilemedim. Biz ne kadar uyarsakta insanlar halen destekliyor.

Hocam güncel 10 tabanlı versiyonunu ben yapmaya başladım. 22-23 gibi yayında olur.

Extended kernel mi hocam? Yoksa Windows 10 üzerine mi 7 kurulacak? Sonuna kadar arkandayız bu Windows Ultra herifi küçültmeliyiz.

Bende extended kerneli bugün test olarak paylaşacağım. Bitirmeye çalışıyorum.

DOlandirilan arkadasimizin profili.

Son olarak sunu yazdi kardesimiz, sizlere cok tesekkur ediyor :)
Eki Görüntüle 21016

Zaten Win Vista doneminden beri ayni temele tugla ekliyorlar. Vista'nin, 2000'in ve Me'nin tutmamasinin nedeni yeni kernele gecis sureclerinde cikmalari. Bu yuzden stabil degillerdi zaten.

Tum mesajlar bu mesajimda.
Gerçekten çok iyi bir insansınız. Bu yaptığınız için çok teşekkür ederim.

Forumlardaki en popüler Windows 7 zamanlardı şu an. Bu kadar popüler bir daha olmaz muhtemelen. Sene 2009'dan bile daha popüler oldu.

1708531107655.webp

DOlandirilan arkadasimizin profili.

Son olarak sunu yazdi kardesimiz, sizlere cok tesekkur ediyor :)
Eki Görüntüle 21016

Zaten Win Vista doneminden beri ayni temele tugla ekliyorlar. Vista'nin, 2000'in ve Me'nin tutmamasinin nedeni yeni kernele gecis sureclerinde cikmalari. Bu yuzden stabil degillerdi zaten.

Tum mesajlar bu mesajimda.
Çok rahatladım be (çekirdeğimi aldım 1.sayfadan başladım okumaya valla film izlesem bu kadar keyif almam)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.