dewberry
Üstün
Harbi ya
Harbi ya
Ayrica bu arkadas Win10 Ultra'da cikardi! Masallah, 2 gunde bir yeni Zibidos surumu cikartiyorlar. MS'de yok bu hiz!Buyrun efendim link. Arkadaşı kurmaması gerektiği konusunda ikna ettim. Lakin bu "developer" arkadaş o kadar pişkin ki setup'ın içine bir chipset sürücüsü bile gömmemiş.
Bundan haberim yoktu. Ne olmuş Windows 11 çıkınca Windows 10'u mu özlemişler? Yoksa Windows 12 çıkacak diye ön hazırlık falan mı yapıyorlar?Ayrica bu arkadas Win10 Ultra'da cikardi! Masallah, 2 gunde bir yeni Zibidos surumu cikartiyorlar. MS'de yok bu hiz!
Ayrica bu arkadas Windows 10 Ultra'da cikardi! Masallah, 2 gunde bir yeni zibidos surumu cikartiyorlar. Ms'de yok bu hiz!
Bunu görünce TürkOS diye PowerPoint'ten sunum şeklinde 'işletim sistemi' yapan çocukları tebrik edesim geliyor cidden.
Bunu görünce türkos diye PowerPoint'ten sunum şeklinde 'işletim sistemi' yapan çocukları tebrik edesim geliyor cidden.
Bunu görünce türkos diye PowerPoint'ten sunum şeklinde 'işletim sistemi' yapan çocukları tebrik edesim geliyor cidden.
Ayrica bu arkadas Windows 10 Ultra'da cikardi! Masallah, 2 gunde bir yeni zibidos surumu cikartiyorlar. Ms'de yok bu hiz!