Physic
Üstün
Adamla bu iş ile dalga geçtik biz yapmayı düşünüyoruz.![]()
Adam dolandırmaya çalışıyor biz ise insanların hayrına olsun diye. Ben gerekli araştırmalara yapıp bir demo yapmaya çalışacağım.
Adamla bu iş ile dalga geçtik biz yapmayı düşünüyoruz.![]()
Adam dolandırmaya çalışıyor biz ise insanların hayrına olsun diye. Ben gerekli araştırmalara yapıp bir demo yapmaya çalışacağım.
1709 kerneli eski kaldi ya, 1809 vs. daha iyi olacaktir.Steam ve birkaç uygulamayı Chrome vb gibi desteklese yeterli. 1709 kernel çok iyi olur.
21H2 Home hafiflikte en iyisi. Kus gibi bir surum.
Hocam github üzerinde yapılan ve çalıştığını söyledikleri bir kernel var.Hafif olur ve uygulama desteği iyi ama Windows 7 optimizaysonu olur mu?
Bu kernel 1502 galiba. Bu sonradan bir kullanıcı tarafından geliştirilmiş. Ben onu deneyeceğim birazdan.Hocam github üzerinde yapılan ve çalıştığını söyledikleri bir kernel var.
![]()
GitHub - skibidivxiiduu/skibidivxiiduu
Contribute to skibidivxiiduu/skibidivxiiduu development by creating an account on GitHub.github.com
Yok, 80486 DX2 verip, EPYC olarak geri almis.Adama 16 bit Sega Genesis vermişler 64 Bit i9 olark almışlar(!)
Bu kernel 1502 galiba. Bu sonradan bir kullanıcı tarafından geliştirilmiş. Ben onu deneyeceğim birazdan.