İyi taklaya gelmiş.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 19
Sanırım Microsoft bunu pek ciddiye alacak değil. Bence birisinin daha bu arkadaşı CİMER'e şikayet etmesi lazım.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Sanırım Microsoft bunu pek ciddiye alacak değil. Bence birisinin daha bu arkadaşı CİMER'e şikayet etmesi lazım.
18 yaşından büyük var mı ki?
- Makaleler
- 19
Aynen, o da sorun. Ancak illaki vardır bence.
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
@Silinen üye
Ben etmiştim CİMER'e fakat hala incelemede olarak gözüküyor. Hala küçüğüm polis bana bişey yapamaz kafasında fakat o işler öyle olmuyor eve kağıt gelsin babası bir okusun bilgisayarını bile elinden alır. Bugün yarın sonuçlanır.
Ben etmiştim CİMER'e fakat hala incelemede olarak gözüküyor. Hala küçüğüm polis bana bişey yapamaz kafasında fakat o işler öyle olmuyor eve kağıt gelsin babası bir okusun bilgisayarını bile elinden alır. Bugün yarın sonuçlanır.
- Makaleler
- 19
@Silinen üye
Ben etmiştim CİMER'e fakat hala incelemede olarak gözüküyor. Hala küçüğüm polis bana bir şey yapamaz kafasında fakat o işler öyle olmuyor eve kağıt gelsin babası bir okusun bilgisayarını bile elinden alır. Bugün yarın sonuçlanır.
Umarım hocam, ne zaman sonuçlanacağını sorsanız iyi olur onlara. Çok fazla kişi etkilendi bu olaydan
dewberry
Üstün
@Silinen üye
Ben etmiştim CİMER'e fakat hala incelemede olarak gözüküyor. Hala küçüğüm polis bana bir şey yapamaz kafasında fakat o işler öyle olmuyor eve kağıt gelsin babası bir okusun bilgisayarını bile elinden alır. Bugün yarın sonuçlanır.
Cok surmez diye dusunuyorum. Bu hafta içinde sonuclanir.
Cok surmez diye dusunuyorum. Bu hafta içinde sonuclanir.
Paralar nasıl iade olacak?
Küçük çocukları internette gezinirken ailesi gözetmeli. Böyle yanlış hatalar yapabilirler. Dolandırıcı ve benzeri kişilerden çok nefret ediyorum. Cezasını hemen çeksin. Böyle suçsuz insanları kandırıyorlar. Çocuğun suçu yok. Burada kötü düşünceli insanlar suçlu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.