Nasıl yani? Ultra version 2. vaka mı çıktı şimdi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Engel yerdik yorumlarimiz silinirdi. En fazla bir plan yapip 30 tane hesaptan ayni anda yorum atabilirdik.
Bence bu konuyu fazla konuşmayalım. Çünkü benim konumla beraber nedeyse 1400 1500 mesajı buldu. Bende yoruldum uğraşmaktan daha uğraşmayacağım. İnsanları yeterince bilgilendirdik gerisi artık CİMER'de. Zaten yakında çocuk konu açar buraya özür dilerim diye.
- Makaleler
- 19
Hayrı bu çocuk 4.sınıfmış. Bu adamla bayağı bir konuşmuş adam garanti falan vermiş çalışacağına dair o da para biriktirip almış son parasıyla ve çalıştığını sanıyormuş. Biz diyince dolandırıldığını anladı çok üzülüyorum çocuğa....
Açacağını düşünmüyorum açsa bile kabul etmemeliyiz bence.Bence bu konuyu fazla konuşmayalım. Çünkü benim konumla beraber nedeyse 1400 1500 mesajı buldu. Bende yoruldum uğraşmaktan daha uğraşmayacağım. İnsanları yeterince bilgilendirdik gerisi artık CİMER'de. Zaten yakında çocuk konu açar buraya özür dilerim diye.
Anladım şimdi. Dolandırıcı mr. Robot Lite Edition çocukları bile kandırıyor. Utanmaz herif...Hayrı bu çocuk 4.sınıfmış. Bu adamla bayağı bir konuşmuş adam garanti falan vermiş çalışacağına dair o da para biriktirip almış son parasıyla ve çalıştığını sanıyormuş. Biz deyince dolandırıldığını anladı çok üzülüyorum çocuğa...
Açacağını düşünmüyorum açsa bile kabul etmemeliyiz bence.
Kesinlikle kabul edemeyiz.
Anladım şimdi. Dolandırıcı mr. Robot Lite Edition çocukları bile kandırıyor. Utanmaz herif...
Adama guluyorduk ama uzuldum.
- Makaleler
- 19
Yaptığı hafife alıncacak bir şey değil burada küçücük bir çocuğun bile hakkı var.
Arkadaşlar şöyle düşünün belki o çocuk günlük 10 tl alıyordu ve 3 gün boyunca yemek yemeyerek okulda o parayı biriktirdi ve aldı o sistemi, sonrasında ise olanlar malum. Sizce biz bu arkadaşı affetmeli miyiz?
Yaptığı hafife alıncacak bir şey değil burada küçücük bir çocuğun bile hakkı var.
Parasini nasıl geri verecek? Polis mi?
Affedene hakkimi helal etmiyorum.
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Arkadaşlar şöyle düşünün belki o çocuk günlük 10 tl alıyordu ve 3 gün boyunca yemek yemeyerek okulda o parayı biriktirdi ve aldı o sistemi, sonrasında ise olanlar malum. Sizce biz bu arkadaşı affetmeli miyiz?
Günlük 10 TL'ye su bile alamıyoruz. Fakat affedilemez bunu babası bile affetmez eve kağıt gelsin zaten babası bunu red eder.
- Makaleler
- 19
O kısmını ben de bilmiyorum, ayrıca ben de helal etmiyorum.Parasini nasıl geri verecek? Polis mi?
Affedene hakkimi helal etmiyorum.
Günlük 10 TL'ye su bile alamıyoruz. Fakat affedilemez bunu babası bile affetmez eve kağıt gelsin zaten babası bunu red eder.
Reddetmez o abartı olur ancak kötü şeyler olabilir aile içinde.
35gvm78
Üstün
O kısmını ben de bilmiyorum, ayrıca ben de helal etmiyorum.
İtemsatış umarım iade verir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.