orangeman

Çalışkan
Mezunum, derslere çalışmaya yeni yeni başladım. Sözelden gireceğim. 39 Günde Tarih Kampı ile 12 Günde Tarih Kampı arasındaki fark çok mu büyük? Sözel derslerde temelim fena değil. Hedefim 20 soru varsa 15+ tanesini doğru yapmak.
Ben programlarımı bu 10 günlük kamplara göre yapmıştım fakat şimdi uzun kampları fark edince moralim bozuldu, ne yapmalıyım?

Edit: Sedat Hoca 29 Günde TYT-AYT Tarih. Bu kamp nasıl? Yeni denk geldi ilk videosu iyi gibiydi, tarihten anlayan birisi bakabilir mi?

Son düzenleme:
Tarih bir süreç 12 günde tarih öğrenemezsin. Hadi ben öğrenmeyecem sınav için lazım desen onda da cortlarsın. 2 3 ay ayırman lazım iyice oturması için.

Tarih bir süreç 12 günde tarih öğrenemezsin. Hadi ben öğrenmeyecem sınav için lazım desen onda da cortlarsın. 2 3 ay ayırman lazım iyice oturması için.
2-3 ayda fazla abartı değil mi? Ben bu derslerdeki terimlere giriş-orta düzeyde alışığım. Dünyadaki neredeyse tüm ülkelerin coğrafi konumunu bayrağını falan biliyorum.

Bu arada kimseden içimi rahatlatacak yalandan bir cevap beklemiyorum. Sadece şu attığım 29 günlük kamp SOS2 için yeterli mi onu merak ediyorum.

Edit:
Şu anki genel kültürüm ile 2024 YKS'den sosyal kısmını çözdüm sonuçlar şöyle geldi:

Tarih
18d
3y

Coğrafya
11d
6y

Din, Felsefe sorularına sadece göz attım ama kavramlara ufak bir çalışsam iyi yaparım gibi duruyor. Edebiyat bayağı kötü halde o derse önem vermeliyim.

Son düzenleme: