KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 25 Şubat 2025 #11 Quezzy dedi: Oluyor. Telefonun geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açman lazım bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon değil. İki cihazda laptop demiştim. Xudayar_Mirzayev dedi: Eğer laptop ve monitör HDMI ya da DP destekliyorsa böyle yap. Dikkatli ol HDMI ya da DP sürümü aynı olmalı. Böyle daha iyi sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam iki ürün de laptop.
Quezzy dedi: Oluyor. Telefonun geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açman lazım bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon değil. İki cihazda laptop demiştim. Xudayar_Mirzayev dedi: Eğer laptop ve monitör HDMI ya da DP destekliyorsa böyle yap. Dikkatli ol HDMI ya da DP sürümü aynı olmalı. Böyle daha iyi sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam iki ürün de laptop.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 25 Şubat 2025 #12 Lorien dedi: Hocam telefon değil. İki cihazda laptop demiştim. Hocam iki ürün de laptop. Genişletmek için tıkla... Laptop olsa bile kablo ile olmalı.
Lorien dedi: Hocam telefon değil. İki cihazda laptop demiştim. Hocam iki ürün de laptop. Genişletmek için tıkla... Laptop olsa bile kablo ile olmalı.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 25 Şubat 2025 #13 Lorien dedi: Hocam telefon değil. İki cihazda laptop demiştim. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemişim, pardon.
Lorien dedi: Hocam telefon değil. İki cihazda laptop demiştim. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemişim, pardon.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 25 Şubat 2025 #14 Quezzy dedi: Dikkat etmemişim, pardon. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Laptop+ laptop kombinasyonunda bu sorunu nasıl çözerim acaba bilginiz var mı? Xudayar_Mirzayev dedi: Laptop olsa bile kablo ile olmalı. Genişletmek için tıkla... Ne kablosu hocam?
Quezzy dedi: Dikkat etmemişim, pardon. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Laptop+ laptop kombinasyonunda bu sorunu nasıl çözerim acaba bilginiz var mı? Xudayar_Mirzayev dedi: Laptop olsa bile kablo ile olmalı. Genişletmek için tıkla... Ne kablosu hocam?
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 25 Şubat 2025 #15 Lorien dedi: Sorun değil hocam. Laptop+ laptop kombinasyonunda bu sorunu nasıl çözerim acaba bilginiz var mı? Ne kablosu hocam? Genişletmek için tıkla... HDMİ, DP.
Lorien dedi: Sorun değil hocam. Laptop+ laptop kombinasyonunda bu sorunu nasıl çözerim acaba bilginiz var mı? Ne kablosu hocam? Genişletmek için tıkla... HDMİ, DP.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 25 Şubat 2025 #16 Lorien dedi: Ne kablosu hocam? Genişletmek için tıkla... Xudayar_Mirzayev dedi: HDMİ, DP. Genişletmek için tıkla... Programda kablo ile görüntü alma Android ve iOS için gözüküyor.
Lorien dedi: Ne kablosu hocam? Genişletmek için tıkla... Xudayar_Mirzayev dedi: HDMİ, DP. Genişletmek için tıkla... Programda kablo ile görüntü alma Android ve iOS için gözüküyor.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 25 Şubat 2025 #17 Quezzy dedi: Eki Görüntüle 128065 Programda kablo ile görüntü alma Android ve iOS için gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben laptoplar arasında yapıyordum. Ama unutdum.
Quezzy dedi: Eki Görüntüle 128065 Programda kablo ile görüntü alma Android ve iOS için gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben laptoplar arasında yapıyordum. Ama unutdum.