Çok futbol biliyormuş gibi takılıyorsun. Soruyu es geçip başka şeyler konuşmayı bırakıp nasıl şansa kazanıldığına dair cevap verirsen bizde aydınlanmış oluruz, şu anda asıl fanatiklik yapan sensin.
Hakem kötüydü zaten hocam ama bu rakibe zorlanıyorsak işimiz zor. Turu atlasaydık Leverkusen, Liverpool karşısında düşünemiyorum. Çünkü takımda sağ ve sol bek yok. Okan hoca'nın suçlu olduğu konu Angelino'yu isteyip Eylül ayında direkt kesik atması. Yönetimi zaten transferi son güne bırakması, bonservis ödemeyeceğiz triplerine girmesi vs. söylemiyorum yani.
Çok futbol biliyormuş gibi takılıyorsun. Soruyu es geçip başka şeyler konuşmayı bırakıp nasıl şansa kazanıldığına dair cevap verirsen bizde aydınlanmış oluruz, şu anda asıl fanatiklik yapan sensin.
Bence yazdiklarinizi okuyun, sonra konusalim. Iyi oynadigini belirtmemissin. Ee? Nasil kazanildi bu mac o zaman? Goller vahiy yoluyla mi atildi? Demek ki sansin yaver gitmis ve sansa kazanmissin. Sansa kazandigina inanmiyorsan 90 dakikayi tekrar izleyebilir ya da mesajimi ignorelayabilirsin. Ortada tekrari olan bir mac varken kanit sunmama gerek yok.
Tekrar soyluyorum, gol attin diye iyi oynamis veya maci kazandin diye iyi oynamis olmuyorsun.
Soruyu es gectigim falan yok ayrica. Icardi'nin attigi golu sormussun, bu bir soru bile degil 1. sorunun cevabi da ilk macin 90 dakikasini izlemekte yatiyor.
Hakem kötüydü zaten hocam ama bu rakibe zorlanıyorsak işimiz zor. Turu atlasaydık leverkusen, liverpool karşısında düşünemiyorum. Çünkü takımda sağ ve sol bek yok. Okan Hoca'nın suçlu olduğu konu Angelino'yu isteyip eylül ayında direkt kesik atması. Yönetimi zaten transferi son güne bırakması, bonservis ödemeyeceğiz triplerine girmesi vs. söylemiyorum yani.
Tabii ki her şey dört dörtlük değildi. Ama o takımda form bazında bayağı güçlüydü çok hızlı ani atağa çıkıyorlardı. Bunun haricinde bir şeyleri yoktu. Ama oraya kadar çıkmış bir takım kötü olamaz.
İlk maçta da ikinci macta da hep defansin arkasına atılan toplarla gol yedik ve cok tehlikeli ataklar oldu gol dışında da. Buna hiç önlem alınmamıştı mesela. Bir de hiç yenmek için bir şey yapılmadı, öyle oynayıp gidelim havasındaydi GS. Çok kötü bir futbolla elendik, hani Bayern ve Manchester maçları gibi oynasak belki de skor tam tersi olurdu ama maalesef durum bu. Berkan'ın neden GS oyuncusu olmadığı bir kez daha belli oldu bu maçta ayrıca. Zaha bu oyunun futbolcusu değil, İcardi bu oyunun futbolcusu değil vs vs. Bilmiyorum farklı bir oyun deneniyor ama bu farklı oyunda bir cok oyuncunun potansiyeli kısıtlanıyor. Bakalım ligde ne olacak.