GS ezildi geçti demişsin. Nerede ezildi geçti? 10 kişi kalana kadar üstün olan GS idi zaten. 10 kişi kalma olayını eklemeyip ezildi geçti derken ki amacını biliyoruz merak etme. Düzgün maç bilgisi veremeyecekseniz açmayın böyle konular.
Yok kanka, 2 kere ceza sahasına girdin diye üstün olmadın maalesef.
WhatsApp Image 2024-02-23 at 02.10.15.webp

Kırmızıdan önce de aslında bizde değildi ama skora oynuyorlardı. Vakit geçirme şu bu gol arayışı zorlamak yerine. Bunu çoğu maçlarda yapıyorlar. Anlamakta zorlanıyorum. Ucu ucuna her şey bizimkiler vakit geçiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gol atinca veya mac kazaninca iyi oynamis olmuyorsun.

Sorumdan bunu mu çıkardınız gerçekten? Şansa nasıl kazanıldığına dair size soruyorum, iyi oynadık diye bir cümle söylemedim. Son düzenleme ile attığınız mesajla fanatikliğimden nasıl çıkardınız gerçekten bravo. :)

Kırmızıdan önce de aslında bizde değildi. Ama skora oynuyorlardı. Vakit geçirme şu bu gol arayışı zorlamak yerine. Bunu çoğu maçlarda yapıyorlar. Anlamakta zorlanıyorum. Ucu ucuna her şey bizimkiler vakit geçiriyor.

Okan hocanın maçtaki en büyük hatası zaten oydu 2. golü atsak turu geçecektik ama skora yattı ve Icardi'yi çıkarmadı 60-65 gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajimi ciddiye alın. Eğer bir gün yönetim üyesi biriyle denk gelirsem ciddi kavga çıkar. Sen en iyi oyuncunu 30 milyon verdiler diye satıyorsun. Onun yerine aldığın adamı Avrupa listesine bildirmiyorsun. 2-1 yeniliyorsun hala Mertens ile keremi çıkarma peşindesin. Aslında Okan hocanın bir suçu yok. Adam bek istiyor yönetimi almıyor. Gelelim oyunculara. Ulan ilk yarı en az 3 gol atacaktık. Pas ayarlayamadıginiz için kaybettiniz. Gelelim o Anthony denen lavuğa. Ulan Galatasaray'a gelince elin cebine gidiyor. Sparta'lı oyuncular bizimkilere RKO çekiyor senin umrunda değil.

Neyse. Yönetim istifa.