SF26 44

Üstün
Bir tarih yok edilmek istendi, bir etnik köken dini kimliği yüzünden başka bir etnik köken adı verilerek yok edilmek istendi.
Srebrenica'da katledilen Boşnaklar'ı unutma, unutturma! Boşnak kasabı Mladic'in kendi halkı tarafından kahraman ilan edilip ailesi tarafından 16 sene kendi memleketinde saklandığını unutma, unutturma!

T***vüze uğradıktan sonra intihar eden Boşnak kızlarını unutma, unutturma! Boşnaklar'ı asimile olma noktasına kadar götüren Radovan Karadziç'i, savaşın başlamasına önayak olan Slobodan Milošević'i ve Fikret Abdiç'i unutma, unutturma!

Boşnaklar'a tanksavar füzesi atan sözde din kardeşimiz Pakistan'ı unutma, unutturma!

Sarajevo'da Markale Pazarı'nda katliam yapan Stanislav Galić'i unutma, unutturma!

IMG_9331.webp

Allah rahmet eylesin. Hala o taraflarda Türk'lere ve müslümanlara karsi ciddi irkcilik var. Özellikle Makedonya taraflarindaki hristiyanlar Türklerden nefret ediyorlar. Bir kiz arkadasim vardi Makedon bana surekli "Siz bizi katlettiniz kac tane insan öldü haberin var mi?" diye irkcilik yapiyordu. Fena kinleri var Türk ve Müslümanlara karsi. Halbuki en buyuk soykirimi onlar yaptilar. Yunanistan'da kac tane Türk toplulugu katledildi binlerce soydasimiz katledildi ve sürüldüler oradan.

Keske zamaninda Osmanlı istimalet politikalariyla ugrascagina direkt olarak fethettikleri topraklardan onlari surselerdi. Bunlar yasanmazdi asla. Simdi bunlari insanlara anlatinca "Ben siyaset sevmiyorum bana anlatma." diyorlar. Boylesine bir toplum olduk. Biz tarihimizi unuturken onlar tarihiyle bize daha çok kin güdüyorlar.