Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Öncelikle Steam üzerinde MB/sn yani saniyede Megabyte gözüküyor. Speedtest sitesi ise saniyede Megabit gösteriyor. 8 Megabit 1 Megabyte'a eşittir. Burdan Steamde en yüksek hızınızdan değerlendirirsek 107Mbps gibi bir değer alıyorsunuz. Speedtest üzerinde düşük çıkmasıda arkada çalışan uygulamalar veya sunucularla alakalı olabilir.
İkisinin aynı gözükmesini isterseniz Steam'de indirme ayarlarında aşağıdaki ayarı açabilirsiniz.
İkisinin aynı gözükmesini isterseniz Steam'de indirme ayarlarında aşağıdaki ayarı açabilirsiniz.
Hocam o download sizin uploada bakmanız lazım 22Mbps = 12.6Mbps doğru.
Steam bütün upload hızınızı almaz yarısını alır.
Ben 12Mbps upload alıyorum Steam'de 6Mbps bu gayet normal.
Bildiğim kadarıyla upload aktarım hızı, download indirme hızı.
Steam 50 Download veren internette 20 MB indirme hızı sunuyordu bana 2022 yazında. Garip aslında. Steam'e özgü farklı bir şey var galiba emin değilim. Yine de hızı fast.com ile ölçebilirsin tekrardan.
Steam 50 download veren internette 20 MB indirme hızı sunuyordu bana 2022 yazında. Garip aslında. Steam'e özgü farklı bir şey var galiba emin değilim. Yine de hızı fast.com ile ölçebilirsin tekrardan.
2 kere ölçtüm ilk 90 çıktı sonra 79 çıktı normal herhalde.
Evet normalmiş.
bymfw4
Uzman
Yazdığınız iki yanıt da tamamen hatalı bilgi. Upload karşıya yüklemedir, download karşıdan alma. Burada oyun dosyalarını Steam'den bilgisayarımıza "indiriyoruz", download hızı önemli.
- Makaleler
- 8
Öncelikle Steam üzerinde MB/sn yani saniyede Megabyte gözüküyor. Speedtest sitesi ise saniyede Megabit gösteriyor. 8 Megabit 1 Megabyte'a eşittir. Burdan Steamde en yüksek hızınızdan değerlendirirsek 107Mbps gibi bir değer alıyorsunuz. Speedtest üzerinde düşük çıkmasıda arkada çalışan uygulamalar veya sunucularla alakalı olabilir.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-