Aterz
Becerikli
Aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Evet hocam steamda şu şekilde
Hep böyle mi geceleri vs değişkenlik gösteriyo muEvet hocam steamda şu şekilde Eki Görüntüle 228252
Hocam Cat5 desteklemiyor ama arkadaşta Cat5e var o destekliyor.Cat5 desteklemez hocam bir bakın isterseniz. Port veya hat problemi yoksa, (yurt dışı ve vpn durumları varsa kullanıcı zaten farkındadır diye düşünerek geçiyorum) ethernet cat6 kablo denenmelidir.
Denediniz mi, Sonuç degişmedi mi?
Hocam Cat5 desteklemiyor ama arkadaşta Cat5e var o destekliyor.
Cat 5e destekler.Hocam Cat5 desteklemiyor ama arkadaşta Cat5e var o destekliyor.
Modem portunuz gigabit mi bu arada?Evet hocam steamda şu şekilde Eki Görüntüle 228252
Azerbaycan'da telekom kısmında bazı sıkıntılar yaşanabiliyor, örneğin hiçbir firma Google'dan SMS almıyor, 1-2 yıl öncesine kadar alınabiliyordu. Belki yine bu şekilde bir kısıtlama vardır diye düşünüyorum. Çünkü 150 Mbps olması bir limitörle karşı karşıyayız demek oluyor, aksi bir durum olsa ya 100 Mbps görürdük ya da 500 Mbps gibi bir şeyler. Direkt 150 gibi spesifik bir sayıda kalmazdı ve özellikle Speedtest üzerinde bu hızı verebiliyorken. Modem çıkışında sıkıntı yok gibi görünüyor, kabloda sıkıntı yok gibi görünüyor, direkt Citynet tarafında test yapıldığında sağlıklı 944 Mbps bir hız alınmış. Yine de halen düşüncem yurt dışı limiti olması.ISS sorunu olsa 140 mbps çok az değil mi hocam? ISS sorunuyla 400 500 mpbs alınabileceğini düşünüyorum.(ISS yoğunluğu bu kadar etkiler mi bilmiyorum)
Almanya sunucusuna test atıp bu hız alındıysa durum biraz ilginç. Hani dediğim gibi kablo tarafında sıkıntı olsa bu hızı almak mümkün olamazdı. Kabloda problem yok, modemde veya anakart çıkışlarında da sıkıntı yok. Başka bir cihazdan denediniz mi test etmeyi?