ZAYFALL

Başarılı
Steam'de 60 dolar param var sizce Marvel's Spider-Man 2 mı yoksa avowed alsam diye düşünüyorum 2 tür çok dikkati mi çekiyor zaten Spider-Man ilk oyunlarını oynadım sevdim ama sonlara doğru sıkılarak bitirdim.

1.sepet: Spider-Man 2
2.sepet: Avowed, roadcraft.
3.sepet: Roadcraft,STAR WARS Jedi: Survivor,Dead Space remake.

1 bence. Awoded yerine Skyrim ve Oblivion Remastered oynarım ama ikisi de oynandıysa ve tür beğenildiyse Awoded alınabilir ama beni pek sarmadı.

Steam'de 60 dolar param var sizce Marvel's Spider-Man 2 mı yoksa avowed alsam diye düşünüyorum 2 tür çok dikkati mi çekiyor zaten Spider-Man ilk oyunlarını oynadım sevdim ama sonlara doğru sıkılarak bitirdim.

1.sepet: Spider-Man 2
2.sepet: Avowed, roadcraft.
3.sepet: Roadcraft,STAR WARS Jedi: Survivor,Dead Space remake.
Oyuncu zevklerine göre değişir. Ne tarz oyunlar seviyorsunuz?

Oyuncu zevklerine göre değişir. Ne tarz oyunlar seviyorsunuz?

3 adet belirlediğim sepetteki oyunlar tarzımdır, özellikle simulasyon oyunlarına aşık bir insanım.

Halen daha Spider-Man 2 var aklımda bir yandan da artık 60 dolar tek oyun almak yerine bu paraya birkaç oyun alıp kütüphaneye atmaya niyetim var, kararsızım.

1 bence. Awoded yerine Skyrim ve oblivion Remastered oynarım ama ikisi de oynandıysa ve tür beğenildiyse awoded alınabilir ama beni pek sarmadı.

Skyrim zamanında oynadım, çok eski olduğu için yarıda bıraktım, oblivion Remastered satın aldım oynadım indirimde alırım diye iade ettim, avowed ise çok dikkati mi çeken bir oyun kendisi ama bir o kadar da Spider-Man 2 alasım var 60 dolar çok geldiği için bu parayı tek bir oyun veresim gelmiyor.

Aklımda roadcraft, Dead Space remake, Star Wars Jedi survivor var. Roadcraft çıkarıp yerine avowed koyabilirim.

https://steamcommunity.com/id/ZAYFALL/ Steam hesabım.

Son düzenleme: