Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Bu tarz yüksek kapasiteye sahip olan ama daha az kaba duran powerbank'ler var mı?
10000 mAh iş görür dersen şu var:Bu tarz yüksek kapasiteye sahip olan ama daha az kaba duran powerbank'ler var mı?
Ethem Efe
Üstün
Görür diye düşünüyorum. Dışarıda çok ağırlık yapmayacak, bir iki kez şarj edebilecek olsa yeterli.
Telefona bağlı tabii ama 1.5-2 kez kurtarır yine ya.Görür diye düşünüyorum. Dışarıda çok ağırlık yapmayacak, bir iki kez şarj edebilecek olsa yeterli.
Ethem Efe
Üstün
6.000 mAh bataryası var telefonun, 1,2 kez falan şarj eder sanırım ama yeterli ya.Telefona bağlı tabii ama 1.5-2 kez kurtarır yine ya.
Yakın zamanda Nothing Phone 3 alacağım. Bataryası biraz daha azmış gerçi ama genel olarak daha mutlu eder gibi herhalde.
10.000 mAh bir powerbank ile pili 5.000 mAh olan bir bataryayı iki defa şarj edemezsiniz. Verim asla %100'e ulaşmaz. Bu noktada 20.000'lik alsan fena olmaz.
Ethem Efe
Üstün
1.2 dedim zaten, farkındayım etmeyeceğini. Kaba durmasını istemiyorum. Kolayca taşımak istiyorum yanımda genel olarak.10.000 mAh bir powerbank ile pili 5.000 mAh olan bir bataryayı iki defa şarj edemezsiniz. Verim asla %100'e ulaşmaz. Bu noktada 20.000'lik alsan fena olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tuhoiisa
Üstün
@Caner Uncu Link uygulamaya yönlendiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu tarz linklerin bildirilmesini istiyordunuz.
Veira
Başarılı
Mobil uygulama üzerinden atınca öyle oluyor sanırım.@Caner Uncu Link uygulamaya yönlendiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu tarz linklerin bildirilmesini istiyordunuz.
Direkt link:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet