Makaleler
1
Yer
İstanbul

Fiyat uygun, değerlendirilebilir.

Spigen ürünleri genel olarak bu fiyat bandında seyrediyor. Gözle görülür bir fırsat yok, aynı ürünün 30 W modelini kullanıyorum. Ürün güzel bu arada ancak bir tık pahalı şu son dönemlerde sanırsam.

Şu bindirim indirimleri bittiğinde daha da uyguna düşecektir, düşmese yine sırf ihtiyacınız varsa alınabilecek bir fiyat.

Spigen ürünleri genel olarak bu fiyat bandında seyrediyor. Gözle görülür bir fırsat yok, aynı ürünün 30W modelini kullanıyorum. Ürün güzel bu arada ancak bir tık pahalı şu son dönemlerde sanırsam.

Şu bindirim indirimleri bittiğinde daha da uyguna düşecektir, düşmese yine sırf ihtiyacınız varsa alınabilecek bir fiyat.

En azından orijinal adaptörlere 1.000-2.000 TL vermekten iyidir hocam. İşinizi görür mü, görür. Spigen bilindik bir marka zaten. İdarelikten kullanılabilir diye düşünüyorum.

En azından orijinal adaptörlere 1.000-2.000 TL vermekten iyidir hocam. İşinizi görür mü, görür. Spigen bilindik bir marka zaten. İdarelikten kullanılabilir diye düşünüyorum.
Tabii ki, dediğim gibi aciliyeti varsa direkt alınabilir. Ama sırf fırsat gözü ile bakılıp alınacak bir fiyatı yok.