Hiç güven vermiyor bu indirimler. Bir de satıcı Hepsiburada.

1080 değerlendirmede 4.7 yıldız almış ürün de güven vermiyorsa hiçbir ürünü alamazsınız.

Ben de yakın zamanda aldım kullanıyorum memnunum ama bu kadar cömert fiyatlar insanı düşündürmüyor değil. Umarım elimizde patlamaz...

Bu adaptörlerin hepsi belirli standartlara sahip ve bunları kafanıza göre koyamıyorsunuz. Testlerden geçiyor. En basitinden PPS sertifikası almak için ürünün Samsung’un kalite kontrolünden geçmiş olması lazım.

Bu adaptörlerin hepsi belirli standartlara sahip ve bunları kafanıza göre koyamıyorsunuz. Testlerden geçiyor. En basitinden PPS sertifikası almak için Samsung’un kalite kontrolünden geçmiş olmadı lazım.
Evet o yüzden satın aldım ama fiyat olması gerekenden çok ucuz olunca ne bileyim. Bir kuşku oluyor.

1080 değerlendirmede 4.7 yıldız almış ürün de güven vermiyorsa hiçbir ürünü alamazsınız.

Bu adaptörlerin hepsi belirli standartlara sahip ve bunları kafanıza göre koyamıyorsunuz. Testlerden geçiyor. En basitinden pps sertifikası almak için ürünün Samsung'un kalite kontrolünden geçmiş olması lazım.

Görkem hem 45W hem de 65W olanı var bende ısınıyor çok. Özellikle 30000 Powerbank şarj ederken, insanı tedirgin ediyor. Isınmayan adaptör var mı Spigen markasında?

Son düzenleme:

Hocam GaN teknolojili olan tum adaptorler isiniyor cunku urunlerin biraz da amaci bu aslinda. GaN ile bu urunler isiya karsi cok daha direncli hale geldikleri icin boyutlarini kucultebiliyorlar. Yani GaN teknolojisi oldugu icin isiya daha dayanikli hale getiriyorlar, isiya daha dayanikli hale getirebildikleri icin de kucultuyorlar. Korkacak bir sey yok.

Hocam GaN teknolojili olan tum adaptorler isiniyor cunku urunlerin biraz da amacı bu aslinda. GaN ile bu urunler isiya karsi cok daha direncli hale geldikleri icin boyutlarini kucultebiliyorlar. Yani GaN teknolojisi oldugu icin isiya daha dayanikli hale getiriyorlar, isiya daha dayanikli hale getirebildikleri icin de kucultuyorlar. Korkacak bir şey yok.

Bazen el değmeyecek kadar ısınıyor. Ama hızlı şarj kapatınca, gayet serin şarj ediyor. O zaman GaN teknolojisine sahip diğer markalarda ısınıyor? Ugreen, Anker gibi markalar?