Detaylar
Kim cevapladı?Shein'dan almak istemeyenler için iyi fiyat. Yoksa 240W Ugreen örgü Type-C kablo 38 TL zaten Shein'da kargo vergi dahil.
Muhammet Öztürk
Uzman
Shein'dan almak istemeyenler için iyi fiyat. Yoksa 240W Ugreen örgü Type-C kablo 38 TL zaten Shein'da kargo vergi dahil.
Öyle bir şey göremedim hem düşükten yükseğe seçip sadece Ugreen diye aratsam bile en ucuz 100 liraya çıkıyor.
Altında kupon da göremedim hocam sepette şimdilik 500'e tamamlarsam alırım.
@Muhammet Öztürk, yeni hesap açıp e-posta doğrulaması ve tercih seçeneklerini yapmaniz lazim. 120 puaniniz oluyor işlem sonucunda. %70 indirimi de otomatik ekliyor hesaba. Ödeme esnasinda o en soldaki paylaştığınız kablo 38 TL'ye düşüyor.
Muhammet Öztürk
Uzman
Yurt dışından mı geliyor ürünler kargo ücreti falan nasıl yada temudaki gibi belli bi limitin üzerinde alışveriş yapmak mı gerekli ilk kez üyelik açıcam burdan.@Muhammet Öztürk, yeni hesap açıp e-posta doğrulaması ve tercih seçeneklerini yapmaniz lazim. 120 puaniniz oluyor işlem sonucunda. %70 indirimi de otomatik ekliyor hesaba. Ödeme esnasinda o en soldaki paylaştığınız kablo 38 TL'ye düşüyor.
İndirim gene bahsedildiği kadar değil 60 70 bandında.
Son düzenleme:
@Muhammet Öztürk, her şeyi doğru yaptığınızdan emin olun. Alt limit gerekmiyor, yurt dışından geliyor. 8-9 güne elinize ulaşıyor. Sevkiyat sigortasını kaldırın ödeme ekraninda. 38 TL ödeme çıkıyor her şey yapıldığında.
Muhammet Öztürk
Uzman
130 lira hocam gördüğünüz üzere 2 metrelik sürüm 0.5 metre olan da 30 lira değil gene.
@Muhammet Öztürk, 1 adet ürün kalacak şekilde sadece en üstteki kabloyu 1 metre olarak almayı deneyince kaç TL çıkıyor?
Muhammet Öztürk
Uzman
Nerde yanlış yapıyorum acaba amacım bu fırsattan olabildiğince nasiplenmek sadece o kabloyu alıp bırakmak niyetinde değilim.
@Muhammet Öztürk,
Kabloyu 1 metre olarak sepete atın, ödemeye gelip puan ve kupon kullanıp lütfen fotoğraf atın.
Kabloyu 1 metre olarak sepete atın, ödemeye gelip puan ve kupon kullanıp lütfen fotoğraf atın.