Bence iptal edin çünkü 400 liraya 4 tane alırsınız bunlardan.
Detaylar
Kim cevapladı?Muhammet Öztürk
Uzman
İşleme alınması 24 saat içinde diyor ancak bu sefer de kuponun süresi doluyor başta dediğimin arkasındayım çok dandik bir site.
Bence iptal edin çünkü 400 liraya 4 tane alırsınız bunlardan.
İadeyi shein cüzdanı seçmiştim hızlı olsun diye başımı ağrıtırmı sonradan bu?
Son düzenleme:
Kuponun süresi dolmuyor hocam o 24 saat gösteriyor ama dolmuyor.Eki Görüntüle 206341
İşleme alınması 24 saat içinde diyor ancak bu sefer de kuponun süresi doluyor başta dediğimin arkasındayım çok dandik bir site.
İadeyi shein cüzdanı seçmiştim hızlı olsun diye başımı ağrıtırmı sonradan bu?
Keşke cüzdana değil de karta iade alsaydınız daha garanti olurdu.
Muhammet Öztürk
Uzman
Kuponun süresi dolmuyor hocam o 24 saat gösteriyor ama dolmuyor.
Keşke cüzdana değil de karta iade alsaydınız daha garanti olurdu.
7-24 gün arası diyordu iadeye bilemedim düzeltebilirsem düzelteyim birazdan konuşup işleri hızlandırabileceğim bir müşteri hizmetleri de olsa daha güzel olurdu aslında
Cüzdandan kredi kartına aktarım mümkün gibi duruyor tabii çevirileri ne kadar doğruysa artık. Kod geldiği sürece çok da umurumda değil ama açıkçası. Gelmesede kardeşlerimin adına falan açarım hesabı ya da dediğiniz gibi farklı e-posta üzerinden.
Hocam ödeme geldi ancak fiyat arttı bir anda kupon geri gelse bile bu sefer de kargo ödemesi ekledi üstelik kuponla birlikte bile hala fiyat eskisinden yüksek duruyor shein puanlarını da kullanmama rağmen hem de.
Son düzenleme:
7-24 gün arası diyordu iadeye bilemedim düzeltebilirsem düzelteyim birazdan konuşup işleri hızlandırabileceğim bir müşteri hizmetleri de olsa daha güzel olurdu aslında.
Cüzdandan kredi kartına aktarım mümkün gibi duruyor tabii çevirileri ne kadar doğruysa artık. Kod geldiği sürece çok da umurumda değil ama açıkçası. Gelmesede kardeşlerimin adına falan açarım hesabı ya da dediğiniz gibi farklı e-posta üzerinden.
@v3rtecc hocam ödeme geldi ancak fiyat arttı bir anda kupon geri gelse bile bu sefer de kargo ödemesi eklediEki Görüntüle 206367 üstelik kuponla birlikte bile hala fiyat eskisinden yüksek duruyor shein puanlarını da kullanmama rağmen hem de.
Hocam destek varsa oraya yazmayı deneyin, görselde T.C. ve adresiniz gözüküyor bir de. Destek yardımcı olur eğer dönüş yaparsa diye düşünüyorum.
Muhammet Öztürk
Uzman
Hocam destek varsa oraya yazmayı deneyin, görselde T.C. Ve adresiniz gözüküyor bir de. Destek yardımcı olur eğer dönüş yaparsa diye düşünüyorum.
Uyarı için sağ olun kaldırdım görseli.
Ücretsiz gönderim ilk siparişle sınırlı anlaşılan bu konuda da deneyeceğim şansımı bakalım.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-