Elektronik Spigen EA3020 30W 20000mAh Hızlı Şarj Powerbank - 999 TL

Bu ürün mü yoksa Baseus Star Lord 22.5W 20000mAh mı daha iyi?

Aynen bu konuda bilenler aydınlatırsa sevinirim. Bende Baseus sipariş verdim yeni geldi, eğer bu daha iyiyse iade edip bunu sipariş ederim.
Hocam elinizdeki Baseus'un üretim yılı nedir? Yorumlarda sıkça eski üretim, yarı ömrü dolmuş tarzı yorum gördüm de. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam elinizdeki Baseus'un üretim yılı nedir? Yorumlarda sıkça eski üretim, yarı ömrü dolmuş tarzı yorum gördüm de. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Kutusunu açmadım hiç ama kutusunda da herhangi bir tarih göremedim.

Dosya Ekleri

• image.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 71
Kutusunu açmadım hiç ama kutusunda da herhangi bir tarih göremedim.
Hocam alttaki fotoğrafta da gözüktüğü gibi arka taraftaki yuvarlağın içinde yazması lazım. Yazmıyor ise sanırsam müşteri hizmetlerinden de öğrenebiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-06-08-41-54-667_com.pozitron.hepsiburada.webp
    678,1 KB · Görüntüleme: 64
Hocam alttaki fotoğrafta da gözüktüğü gibi arka taraftaki yuvarlağın içinde yazması lazım. Yazmıyor ise sanırsam müşteri hizmetlerinden de öğrenebiliyorsunuz.

Evet bende orası koparılmış, müşteri hizmetlerine daha ulaşmadım ama şimdiden iade talebi oluşturdum. Zaten karasız kalmıştım bunu görünce iyice huylandım, Spigen 30W sipariş vereceğim. Bilgilendirme için teşekkürler.

Rica ederim. Spigen'ı kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

En hızlı kargolarımdan biri oldu geldi bile ama bu kutunun üzerinde de bir tarih bulamadım, sadece bir yerde 030725 ifadesi var eğer bu tarihiyse mükemmel.

Dosya Ekleri

• IMG_2051.webp
    3 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_2052.webp
    3 MB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…