Ken Carson

Uzman
Yer
İstanbul, Suadiye
Günaydın herkese. 16 Pro için Spigen EZ Fit koruyucu ekran aldım. Taktıktan sonraki gün dışarı çıktım ve telefonun kenarlarına tüyler yapışmış. Siliyorum çıkmıyor. Daha önce de kullanmıştım ve hiçbirinde böyle bir sorun olmamıştı. Acaba ürünle mi alakalı. 2'li almıştım. Diğerini taksam yine böyle sorun olur mu acaba?
Screenshot 2025-01-03 213127.webp

Günaydın herkese. 16 Pro için Spigen ez fit koruyucu ekran aldım. Taktıktan sonraki gün dışarı çıktım ve telefonun kenarlarına tüyler yapışmış. Siliyorum çıkmıyor. Daha önce de kullanmıştım ve hiçbirinde böyle bir sorun olmamıştı. Acaba ürünle mi alakalı. 2'li almıştım. Diğerini taksam yine böyle sorun olur mu acaba?
Eki Görüntüle 112412

Benzer koruyucuyu Watch'da ve 14 Pro Max'te kullanıyorum kenarları tozlanıyor bırakın tozlu kalsın ben de kılıf arasında kalıp orada biriken tozları almaya çalıştığım zaman ürüne zarar verdim kutu içinden çıkan 2. ürünü kullanmak durumunda kaldım.

Günaydın herkese. 16 Pro için Spigen EZ Fit koruyucu ekran aldım. Taktıktan sonraki gün dışarı çıktım ve telefonun kenarlarına tüyler yapışmış. Siliyorum çıkmıyor. Daha önce de kullanmıştım ve hiçbirinde böyle bir sorun olmamıştı. Acaba ürünle mi alakalı. 2'li almıştım. Diğerini taksam yine böyle sorun olur mu acaba?
Eki Görüntüle 112412
Benim 14 Pro Max’in koruyucusunda da aynısı oluyordu, zaman geçtikçe azaldı ama hala var.

Kenarlarında yapışkanlar olduğundan dolayı tozlar yapışmış. Sökmeye gerek yok. Kenarlarındaki yapışkan boşta olduğu için zamanla işlevsiz hale gelecek gider tozlar zamanla sildikçe.

Benzer koruyucuyu Watch'da ve 14 Pro Max'te kullanıyorum kenarları tozlanıyor bırakın tozlu kalsın ben de kılıf arasında kalıp orada biriken tozları almaya çalıştığım zaman ürüne zarar verdim kutu içinden çıkan 2. ürünü kullanmak durumunda kaldım.
Teşekkür ederim. Sadece siliyorum. Daha önce 14 ve 12PM'de kullandığımda böyle hiç olmamıştı o yüzden ürün sorunlu sandım.
Benim 14 Pro Max’in koruyucusunda da aynısı oluyordu, zaman geçtikçe azaldı ama hala var.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sadece siliyorum. Daha önce 14 ve 12PM'de kullandığımda böyle hiç olmamıştı o yüzden ürün sorunlu sandım.