mysticvezon

Uzman
iPhone 17 için Spigen şeffaf kılıf almayı düşünüyorum. MagSafe ve MagSafe'siz kılıf arasında çok az fiyat farkı var. MagSafe kılıfın bir eksi yönü var mı veya ileriye dönük telefona zarar verir mi? Saçma bir soru olabilir ama daha önce hiç MagSafe kılıf kullanmadım ve kullanan bir arkadaşımı da görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksi yönü yok, hep magsafe kullanırım, aslında şarj için değil de, araba tutucu için magsafe tutucu kullanıyorum, kılıf da direkt yapışıyor zaten. Benimki orijinal iPhone kılıfı ancak Spigen'in de gayet kaliteli oluyor, öneririm.

Ucuz ve sertifikasız MagSafe kullanmadığınız sürece sorun yaşamazsınız. Zararlı olsa Apple orjinal MagSafe kılıf kullanmazdı. Spigen Ultra Hybrid kullanıyorum. Spigen ürünleri genel olarak kusursuz, tavsiye ederim.

Ekran görüntüsü 2025-10-09 153932.webp

1760017019162.webp

1760017030522.webp

Hepsiburada'da ucuz fiyatlı olarak bu 2 modeli buldum ikisinden birini almayı düşünüyorum. Bilgim olmadığı için sormak istiyorum. Liquid Crystal ve Ultra Hybrid arasında bir fark var mı? Alttaki MagSafe'liyi almayı düşünüyorum. Hepsiburada sattığı için orijinal ve sertifikalıdır diye düşünüyorum. Sizce orijinal midir?

Eksi yönü yok, hep magsafe kullanırım, aslında şarj için değil de, araba tutucu için magsafe tutucu kullanıyorum, kılıf da direkt yapışıyor zaten. Benimki orijinal iPhone kılıfı ancak Spigen'in de gayet kaliteli oluyor, öneririm.
Ben de şarj için kullanmayacağım yüksek ihtimalle ama geleceğ dönük olarak MagSafe almayı düşünüyorum dediğiniz sebeplerden dolayı. Araba tutucu vs. gibi şeyler için ileride uyumluluk olması açısından.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 191222
Eki Görüntüle 191223

Hepsiburada'da ucuz fiyatlı olarak bu 2 modeli buldum ikisinden birini almayı düşünüyorum. Bilgim olmadığı için sormak istiyorum. Liquid Crystal ve Ultra Hybrid arasında bir fark var mı? Alttaki MagSafe'liyi almayı düşünüyorum. Hepsiburada sattığı için orijinal ve sertifikalıdır diye düşünüyorum. Sizce orijinal midir?

Ben de şarj için kullanmayacağım yüksek ihtimalle ama geleceğ dönük olarak MagSafe almayı düşünüyorum dediğiniz sebeplerden dolayı. Araba tutucu vs. gibi şeyler için ileride uyumluluk olması açısından.
Emin olmamakla birlikte Liquid Crystal modeli diğerine göre çok az daha ince olabilir. Hybrid tercih edilebilir, arada ciddi bir fark yok. Hepsiburada üzerinden satın alabilirsiniz.