Spirit of Aim Pro mousepad’in bazı kısımları masaya yapışık değil

wallywestr

Uzman
Merhaba arkadaşlar, ürünün yan kısımlarında bazı yerler zemine tam oturmuyor. Mantıken böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum ama önemli bir durum mu değil mi bilemedim. Bu bir problem midir?

Zamanla düzelebilir. Ama riske atmayayım kafam rahat olsun diyorsaniz, Wraith markali ürünlerde koşulsuz şartsız değişim iade var. Ayrıca defolu olarak geçtiği için her türlü değişim hakkiniz var. Değişime gönderebilirsiniz. Sizin ürünün sol üst tarafında da bir tane defo vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Değişime gönderdim kusur kabul etmediler ama değişim hakkım olduğunu söylediler. Gönderdikleri yeni ürün de şans eseri aynı yerde aynı sorun var. 10 gündür mousepadsizim, eğer bu havaya kalkma durumu düzelecekse daha fazla uğraşmak istemiyorum

Tekrar aynı mousepadi göndermiş olma ihtimalleri? Veya direk o parti üründe mevcut sorun olabilir.

Tekrar aynı mousepadi göndermiş olma ihtimalleri? Veya direk o parti üründe mevcut sorun olabilir.
Hocam benim aklımda da öyle bir durum var çünkü aynı yerinde aynı hata var. Şu an iletişimdeyim eğer gerçekten düşündüğüm şey olduysa çok büyük bir mağduriyet yaratmış olurlar. Şu an detaylı bir paylaşım yapamıyorum çünkü kesin olarak kanıtlayamadığım sürece büyük şirketlerden çekiniyorum açıkçası. Daha önce sorunumu çözdüler şu anda da çözeceklerine inanıyorum. Belki de dediğiniz gibi o seride hata vardır. Konuya dönersek sizce bu durum düzelir mi kendi kendine?

Bana sorarsanız kullandıkça düzelebilir, veya çok sorun yaratcak bir durum değil. Ancak 3 kuruşluk bir üründe değil. 1.5-2K verip mouse altına alınan bir pad, en azından bu hatalar olmamalı. Sorun çıkartıcak bir durum değil, ancak yine de hakkınızı arayın. Kolay kazanılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…