Bütçe
1.500 TL

Vipereyes

Başarılı
Merhaba güncel olarak QCK kullanıyorum, Speed mousepade geçmek istiyorum. Lamzu Energon düşünüyordum ama stokta kalmamış. Spirit of aim nasıldır? Yüzeyi pürüzsüz mü? Bileği aşındırmayacak cinsten bir yüzey istiyorum. Bir de xraypad jade dot skates alıp onunla kaymak gibi akmasını istiyorum farenin, görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spirit Of Aim kullanırken kenarlardan az da olsa aşınıyordu. Ben sorun etmem böyle şeyleri ama sadece belirteyim. Bütçeniz çıkarsa Ace Series Poron öneririm.

Ace storm almayı düşünüyordum ama yüzeyi sanki hibrit gibi pütürlü gözüktü gözüme o yüzden kararsızım zaten ace stormun deseni daha güzel bana göre soanın deseni saçma ve göz yoruyor gibi geliyor.

@Vipereyes, tam tersini söylememiş. Sunset serinin en yavaşı, serenity daha dengeli ve Control tarzı ve storm ise Speed ile hybrid arası demiş. Ancak Storm'un hybrid ile bence pek bir alakası yok çünkü spirit of aim Speed'den daha hızlı bir yüzey sunuyor ace series storm.

Yok soa ile kıyaslamış ve en hızlısı soa Speed demiş ondan tersini demiş dedim, bir ara HyperX mouse pad almıştım yüzeyi aşırı sert pütürlü gelmişti bileğimi aşındırmıştı stormun yüzeyi fotoğraflarda ona benziyor öyle çıkmasından çekiniyorum iadesi yok çünkü fiyatlarda malum.

1765017252781.webp

Hocam dedikleriniz video ile uyuşmuyor. Beğenmezseniz Wraith markalı ürünlerde koşulsuz şartsız iade var ayrıca.

1765017419084.webp

Bu da Storm'un Hybrid ile alakası olmadığının kanıtı.

Hızlıdan yavaşa sıralama. Zaman ayarlı.