yyusufsmsek

Uzman
Merhaba, iyi sosyaller. Wraith Spirit of Aim mouse pad almak istiyorum. Yalnız Hybrid mi Speed mi arasında gidip geliyorum ve hangsinin ne işe yaradığını bilmiyorum. Kullananlar ve bilenlerden yardım rica ediyorum. Ona göre sipariş vermek istiyorum. Malum stok sorunları sürekli oluyor.

Aklım Speed de kaldı, arasındaki fark nedir hocam? Bu arada evet, sadece FPS oyunları oynuyorum çeşitli bir şekilde.
Speed daha yumuşak bir yüzey oluyor, hybrid daha pürüzlü ve sert bir yapıda oluyor. Ben nedense speed mousepad’ler mousepad değilmiş gibi hissediyorum. Hybrid iyidir güzeldir. Bu arada hangi oyuncu profilinde olduğunuz da önemli. Ben yüksek sensitivity kullandığım için çok güzel geliyor. Düşük sensitivity oynadığım zamanlarda hybrid kullanmak işkenceydi, elimi yara yaptığını hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajıma yaptığım eklemeyi de okumadıysanız okuyun, fazla düşük hassasiyet kullanıyorsanız tekrar düşünebilirsiniz.
Aman aman hocam, düşük sens kullanıyorum, en fazla 1200 DPI. Mesela CS'de 0.6 sens'te falan oynuyorum, DPI 800 iken.

Aman aman hocam, düşük sens kullanıyorum, en fazla 1200 DPI. Mesela CS'de 0.6 sens'te falan oynuyorum, DPI 800 iken.
Görmemiştim eklediğinizi, sorun olur mu?
@Loutermilch,

Son düzenleyen: Moderatör:

Görmemiştim eklediğinizi, sorun olur mu?
@Loutermilch,
Dev bir sorun olmaz tabii, çok fazla öyle kullanan da vardır. Ben 800 DPI 0.4 sensitivity oynarken yoruyordu biraz. Günde 7-8 saat boyu yüksek tempo ve agresif movement yapınca tahriş ediyordu elimi. Hayatsız gibi oynamazsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.