Lacan

Üstün
Makaleler
81
Spiritfarer®: Farewell Edition, ölüm konulu, rahat bir yönetim oyunudur. Ölüleri gemiyle taşıma görevinde bir gemi yaparak dünyayı keşfet, ruh arkadaşlarınla ilgilen ve onları son olarak öbür dünyaya gönder. Arkanda ne bırakacaksın?

Sanat tasarımı ile rahatlatıcı bir deneyim sunan Spiritfarer'da ruhlarla arkadaş olup geçmişlerini dinleyip bağ kuruyorsunuz, akabinde ise öbür dünyaya uğurluyorsunuz. Gemi inşası gibi mekaniklerin olduğu bu duygusal oyun sadece 7,50 TL.

Epic sayfası: https://store.epicgames.com/tr/p/spiritfarer

Bilmiyorum. Ama ağır olmasa bile gene de bilemeyeecğim ya da işte sizin de bilemeyeceğiniz kelimeler veya cümleler her türlü çıkar. Zevk bozar yani.
Yani ben pek takılmıyorum. Türkçe ise Türkçe oynarım ama değilse de Türkçe yama yapmam. İngilizce oynarım. Yani her kelimeyi anlayacağım diye strese girmeyin. Önemli olanı kaparsanız yeterli, kapamaz iseniz de iki dakika Google Translate'e bakarsınız. Bu şekilde zamanla İngilizceniz de iyileşir.

Yani ben pek takılmıyorum. Türkçe ise Türkçe oynarım ama değilse de Türkçe yama yapmam. İngilizce oynarım. Yani her kelimeyi anlayacağım diye strese girmeyin. Önemli olanı kaparsanız yeterli, kapamaz iseniz de iki dakika Google Translate'e bakarsınız. Bu şekilde zamanla İngilizceniz de iyileşir.

Oda mantıklı...