1-Normal bir şekilde WS Standart Kurulum yapıp tarayıcı için tünelleme işaretledim. Çok güzel çalışıyor ben bunu kapatmak istesem hangi işlemleri uygulamam gerekiyor? Yani ben istediğim zaman çalışsın ben istediğim zaman çalışmasın.

Şu ana kadar SplitWire'ı güzel buldum. Haber verip bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Normal bir şekilde WS Standart Kurulum yapıp tarayıcı için tünelleme işaretledim. Çok güzel çalışıyor ben bunu kapatmak istesem hangi işlemleri uygulamam gerekiyor? Yani ben istediğim zaman çalışsın ben istediğim zaman çalışmasın.

Şu ana kadar SplitWire'ı güzel buldum. Haber verip bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
SplitWire'da tünelleme işlemini kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. SplitWire Uygulamasını Açın: Bilgisayarınızda SplitWire uygulamasını başlatın.

2. Ayarlar Menüsüne Gidin: Uygulamanın ana arayüzünde, genellikle üst kısımda bulunan "Ayarlar" veya "Settings" seçeneğine tıklayın.

3. Tünelleme Seçeneklerini Bulun: Ayarlar menüsünde "Tünelleme" veya "Tunneling" sekmesini arayın.

4. Tünelleme İşlevini Kapatın: Tünelleme seçeneği üzerindeki onay kutusunu kaldırın veya ilgili açılır menüden "Kapalı" veya "Disabled" seçeneğini seçin.

5. Değişiklikleri Kaydedin: Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için genellikle "Tamam" veya "Kaydet" butonuna basın.

6. Uygulamayı Yeniden Başlatın: Değişikliklerin geçerli olması için SplitWire uygulamasını kapatıp yeniden açın.

7. Durum Kontrolü: Tarayıcıdan internet bağlantınızı kontrol edin; tünellemenin kapandığını doğrulamak için belirli web sitelerine erişmeyi deneyin.

Bu adımları izleyerek SplitWire'daki tünelleme işlevini istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Eğer başka bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin.