Discord'a uzun zamandır erişemiyorum. DNS değiştirsem de giremedim, GoodbyeDPI da çalışmadı. SplitWire'a denk geldim; şu an standart kurulum da alternatif kurulum da işe yaramadı. Hâlâ kullanamıyorum, çalıştıramıyorum. Ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Bunu deneyin.
- Makaleler
- 1
IPv6 devredışı bırakın bilgisayarda.Discord'a uzun zamandır erişemiyorum. DNS değiştirsem de giremedim, GoodbyeDPI da çalışmadı. SplitWire'a denk geldim; şu an standart kurulum da alternatif kurulum da işe yaramadı. Hâlâ kullanamıyorum, çalıştıramıyorum. Ne yapabilirim?
Pingi yükseltir bu işlemler.
Devre dışı zaten.
Son düzenleyen: Moderatör:
yusufumm07
Üstün
Bende çalışıyor, normal kurulum mu yaptın?
Evet, normal kurulum denedim, çalıştırması alternatifini de denedim o da olmadı.
yusufumm07
Üstün
Hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer programın içinde ki WireSock kullanıyorsan tekrar Standart kurulum de SpliteWire üzerinden tekrar kursun yeniden başlat dene bakalım.Evet, normal kurulum denedim, çalıştırması alternatifini de denedim o da olmadı.
bu şekilde de çalışmadıHangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer programın içinde ki WireSock kullanıyorsan tekrar Standart kurulum de SpliteWire üzerinden tekrar kursun yeniden başlat dene bakalım.
yusufumm07
Üstün
Hangi servis sağlayıcıyı kullanıyorsun.?