SplitWire çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crycupss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
  • Etiketler Etiketler
    splitwire

crycupss

Gelişen
Discord'a uzun zamandır erişemiyorum. DNS değiştirsem de giremedim, GoodbyeDPI da çalışmadı. SplitWire'a denk geldim; şu an standart kurulum da alternatif kurulum da işe yaramadı. Hâlâ kullanamıyorum, çalıştıramıyorum. Ne yapabilirim?

türktelekom kullanıyorum

Hiçbir yöntem çalışmıyorsa örneğin Discord için kalıcı çözüm bu olur:

Geniş çaplı bir çalışma başlatıldı yine, hiçbir yöntem işe yaramayan arkadaşlar var. VPN kalıcı çözüm olur bu tarz durumlarda. Diğer arkadaşların önerdiği ücretsiz yöntemlerden bazıları halen daha geçerli ama, denemedikleriniz varsa deneyin. WARP fayda ediyor mu, indirip bir bakın. Tünelleme olmadığı taktirde Ping sorunu vs. olabilir tabii.

türktelekom kullanıyorum

Vivaldi tarayıcı Proton VPN entegrasyonu var. Tarayıcıdan DC kullanan bu yöntemle yaygın bir kesim var, bunları düşünebilirsin. VPN harici çözülemeyen vakalar var, DPI yöntemleri işe yaramıyor artık bir kesimde. VPN geçiş sağladılar, başka bir yöntem var mı, benim de bilgim dahilinde değil.

Son düzenleme:
tarayıcıdan kullanınca dc de asırı ping oluyor oyunlarda da oyle kullanmak baya bi zor bütün çevremde her program calısıyor bende hiç biri calısmıyor sansıma valla ya

tarayıcıdan kullanınca dc de asırı ping oluyor oyunlarda da oyle kullanmak baya bi zor bütün çevremde her program calısıyor bende hiç biri calısmıyor sansıma valla ya

Kaspersky VPN çözecektir, tünelleme ile sadece DC'ye atayın. Ücretsiz yöntemlerden hiçbiri çalışmıyorsa bu tarzda yönelmeniz lazım. Çoğu kişide diğer arkadaşların bahsettiği yöntemler çalışıyor ama. Bende DPI aktifti, şu anda geniş çaplı bir çalışma yürütülüyor. DPI yöntemi de artık işe yaramıyor çoğu kişide. WARP vs. bende işe yarıyor. VPN geçiş sağladı bir kesim bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…