Detaylar
Kim cevapladı?Superuser do 5
Çalışkan
- Makaleler
- 3
Normalde Splitwire'dan GoodbyeDPI açtığımda Discord'a sorunsuz girebiliyordum, 3-4 gün önce girememeye başladım. Discord açılmıyor. Splitwire'daki diğer her şeyi de denedim, hiçbiri açmıyor.
Sorun herhalde toplumsal olmaya başladı, herkesten DPI Bypass araçaları ile ilgili şikayet geliyor.
DNS'i Cloudflare yapar mısınız?
1.1.1.1
1.0.0.1
DPIscord dener misin?
Tek tıkla, hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan çalışacak bir program/script hazırladım.
Sadece DPIscord bat dosyasını çalıştırın, program çalışan ByeDPI stratejisini bulacak ve masaüstüne Discord (DPI) adında kısayol oluşturacak. Artık Discord'a yeni kısayolu kullanarak girebilirsiniz.
github.com
Programın ne yaptığını meraklısına açıklayayım:
Sadece DPIscord bat dosyasını çalıştırın, program çalışan ByeDPI stratejisini bulacak ve masaüstüne Discord (DPI) adında kısayol oluşturacak. Artık Discord'a yeni kısayolu kullanarak girebilirsiniz.
GitHub - alimali54/DPIscord: ByeDPI stratejilerini test eder ve Discord'u sansürsüz başlatır.
ByeDPI stratejilerini test eder ve Discord'u sansürsüz başlatır. - alimali54/DPIscord
- Stratejiler sırayla ciadpi ile çalıştırılıyor.
- Curl ile ciadpi socks proxy tünelinden updates.discord.com adresine erişim sağlanıyor mu kontrol ediliyor.
- Erişim başarılı olduğunda ilgili...
- alimali
- discord dpi
- Forum: Projeleriniz
Onu nasıl yapıcam hocam?Sorun herhalde toplumsal olmaya başladı, herkesten DPI Bypass araçaları ile ilgili şikayet geliyor.
DNS'i Cloudflare yapar mısınız?
1.1.1.1
1.0.0.1
DeneyeyimDPIscord dener misin?
Tek tıkla, hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan çalışacak bir program/script hazırladım.
![]()
GitHub - alimali54/DPIscord: ByeDPI stratejilerini test eder ve Discord'u sansürsüz başlatır.
ByeDPI stratejilerini test eder ve Discord'u sansürsüz başlatır. - alimali54/DPIscordgithub.com
- Stratejiler sırayla ciadpi ile çalıştırılıyor.
- Curl ile ciadpi socks proxy tünelinden updates.discord.com adresine erişim sağlanıyor mu kontrol ediliyor.
- Erişim başarılı olduğunda ilgili...
- alimali
- discord dpi
- Forum: Projeleriniz
Superuser do 5
Çalışkan
- Makaleler
- 3
Önceden de onu kullanıyordum zaten onu da bir tekrar deneyeyim.Hocam anlamadığım şekilde splitwire kurduktan sonra. Discord DM'e girmek veya fotoğraf atmak çok yavaşlıyordu, GoodbyeDPI geçtim sorunlarım düzeldi.
Dene, işe yarayacaktır.
theophilus 10
Çalışkan
DPI Bypass yazılımları yerine Cloudflare One Client daha iyi iş görüyor gibi zannımca, zahmetsiz.