ataozmr

Becerikli
Merhaba, normalde WireSock ile kullaniyordum ama bi anda bozuldu ve hangi DNS ayarlarsam ayarlayayım açamıyorum VPN ile acabildim ama o zamanda 5000 ms alıyorum. Nasıl cözebilirim?

Ayrica programda ki hicbir alternatif calısmıyor.

Zapret'te doğru kuralları kullanırsan SplitWire gibi uygulamalara ihtiyacın kalmaz dostum. Üstteki arkadaşın dediği gibi yaparsan çözülecektir sorunun.
Hangi ISS'yi kullandığını söylersen ona göre kurallar önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zapret'te doğru kuralları kullanırsan splitwire gibi uygulamalara ihtiyacın kalmaz dostum. Üstteki arkadaşın dediği gibi yaparsan çözülecektir sorunun.
Hangi ISS'yi kullandığını söylersen ona göre kurallar önerebilirim.

Merhaba, şu an GoodbyeDPI Turkey kullanıyorum, çalışıyor. Okuduğum forumlarda Zapret'in bu tür uygulamalardan 1000 kat daha iyi bir uygulama olduğunu duydum. Turkcell Superonline 1000 Mbps internet kullanıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? GoodbyeDPI kullanmak istemiyorum.
Yani amacım en hızlı ve en az gecikmeye sahip olacak bir uygulama bulmak.

Merhaba, normalde WireSock ile kullaniyordum ama bi anda bozuldu ve hangi DNS ayarlarsam ayarlayayım açamıyorum VPN ile acabildim ama o zamanda 5000 ms alıyorum. Nasıl cözebilirim?

Ayrica programda ki hicbir alternatif calısmıyor.
Merhaba, şu an GoodbyeDPI Turkey kullanıyorum, çalışıyor. Okuduğum forumlarda Zapret'in bu tür uygulamalardan 1000 kat daha iyi bir uygulama olduğunu duydum. Turkcell Superonline 1000 Mbps internet kullanıyorum, bana yardımcı olabilir misiniz? GoodbyeDPI kullanmak istemiyorum.
Yani amacım en hızlı ve en az gecikmeye sahip olacak bir uygulama bulmak.
BurnedWolf — Private Network & Privacy Toolkit for Windows bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Ne işe yarıyor nasıl bir uygulama daha önce hiç görmedim güvenilir mi?
Güvenilir. Programı açıyorsunuz tuş belirliyorsunuz. o Tuşla açılıp kapatılabilen bir menü açılıyor. Oradan DPI sekmesine girip ISS nize özel profili seçip tek tıklamayla DPI etkinleştirebiliyorsunuz. DNS iniz yoksa DNS de belirleyebiliyorsunuz. Bazı ISS ler DNS engelliyor DoH bile açabiliyorsunuz. Ayrıca Ağ analizi ile ISS nize özel profiller denenip en uygun olan size sunuluyor.

Yalnız DoH özelliğini açarsanız mutlaka programı sistem tepsisinden sağ tıklayarak quit yaparak kapatmak gerekiyor bilgisayarı kapatmadan önce.