SplitWire ile Discord mesajları yüklenmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sherlock_tr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 97
  • Etiketler Etiketler
    split

Sherlock_tr

Uzman
GoodbyeDPI çok fazla interneti yavaşlatmaya başladı, açınca ben de SplitWire indirdim, kurulumu yaptım ama DC'yi açınca sadece sesli sohbete girebiliyorum, sohbet falan yüklenmiyor.

Hocam Discord'dan çıkış yapın. Daha sonra tekrar giriş yapın. Düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
burnedwolf.whyscripts.com kullan kendi kodladigim program. Bu tür şeyler yaşamazsın.

Arkadaşın dediği gibi bazen hesaptan çıkış yapıp girmek gerekebiliyor. Yeni bir DPI aracı yüklediğiniz zaman bunu servis bazında aktif ettiğinizde bilgisayarı kapatıp açmak gerekebiliyor.

Sebep SplitWire Wiresock kurulumunun WARP tabanlı olması.

Çözüm olarak Zapret kullanabilirsin.

Çıkış yapıp girmeyi denedim ama düzelmedi. Zapret nasıl bir şey bilmiyorum, zaten son sıralarda paket kaybı, ping ve jitter ile başım dertte.

Çıkış yapıp girmeyi denedim ama düzelmedi. Zapret nasıl bir şey bilmiyorum, zaten son sıralarda paket kaybı, ping ve jitter ile başım dertte.
Zapret bir DPI Bypass uygulamasıdır, son kullanıcı açısından GoodbyeDPI'dan farksızdır. Bundan dolayı @alimali hocamın attığı zapret-win-turkey adlı uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer ki o da olmazsa, aynı motorun farklı bir uygulaması olan GitHub - superuser-d0/zapret-tr: Windows icin GUI'li zapret dagitimi — Turkiye'deki servis saglayicilarina odakli otomatik DPI atlatma parametresi bulma göz atabilirsiniz. İyi forumlar.

Hocam, peki internette bir yavaşlama falan yapmaz değil mi? Son sıralarda GoodbyeDPI çok yavaşlık yapmaya başladı. Ondan başka bir uygulama bakıyordum da, SplitWire üzerinden kurulum yapsam yeterli mi, yoksa Git'ten mi girmeliyim? Ayrıca kurulumu çok zahmetli mi?

Ali hocamın ve benim attığımı denemenizde fayda var hocam, Splitwire kısmında alimali hocamın belirttiği gibi WARP tabanlı olması nedeniyle sorun yaşıyorsunuz. Zapret ise farklı bir DPI Bypass motoru.

Ali hocamın ve benim attığımı denemenizde fayda var hocam, splitwire kısmında alimali hocamın belirttiği gibi WARP tabanlı olması nedeniyle sorun yaşıyorsunuz. Zapret ise farklı bir DPI bypass motoru.

Hocam, SplitWire kurulumunu kaldırıp test edeceğim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…