Sherlock_tr
Uzman
GoodbyeDPI çok fazla interneti yavaşlatmaya başladı, açınca ben de SplitWire indirdim, kurulumu yaptım ama DC'yi açınca sadece sesli sohbete girebiliyorum, sohbet falan yüklenmiyor.
Zapret bir DPI Bypass uygulamasıdır, son kullanıcı açısından GoodbyeDPI'dan farksızdır. Bundan dolayı @alimali hocamın attığı zapret-win-turkey adlı uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer ki o da olmazsa, aynı motorun farklı bir uygulaması olan GitHub - superuser-d0/zapret-tr: Windows icin GUI'li zapret dagitimi — Turkiye'deki servis saglayicilarina odakli otomatik DPI atlatma parametresi bulma göz atabilirsiniz. İyi forumlar.Çıkış yapıp girmeyi denedim ama düzelmedi. Zapret nasıl bir şey bilmiyorum, zaten son sıralarda paket kaybı, ping ve jitter ile başım dertte.
Ali hocamın ve benim attığımı denemenizde fayda var hocam, Splitwire kısmında alimali hocamın belirttiği gibi WARP tabanlı olması nedeniyle sorun yaşıyorsunuz. Zapret ise farklı bir DPI Bypass motoru.Hocam, peki internette bir yavaşlama falan yapmaz değil mi? Son sıralarda GoodbyeDPI çok yavaşlık yapmaya başladı. Ondan başka bir uygulama bakıyordum da, SplitWire üzerinden kurulum yapsam yeterli mi, yoksa Git'ten mi girmeliyim? Ayrıca kurulumu çok zahmetli mi?
Ali hocamın ve benim attığımı denemenizde fayda var hocam, splitwire kısmında alimali hocamın belirttiği gibi WARP tabanlı olması nedeniyle sorun yaşıyorsunuz. Zapret ise farklı bir DPI bypass motoru.