Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Hocam selamlar, yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. Öncelikle SplitWire için elinize emeğinize sağlık. Ben Xbox Game Pass satın alarak konsol oyunlarını Xbox Cloud sistemi üzerinden PC'de oynamaya çalışıyorum. Ne yazık ki Cloud sistemi Türkiye'de çalışmıyormuş. VPN kullanarak DNS değiştirdiğimde çalışıyor. SplitWire dediğiniz gibi standart kurulum yapıyorum fakat Google Chrome'dan girdiğimde DNS değiştirmiyor, Xbox Cloud'a giremiyorum. Geminiden ne kadar destek alsam da bir türlü beceremedim. *Tünellemeyi açtığım halde çalıştıramadım hocam.

Chrome'un kendi içinde DNS ayarı var onu denediniz mi? Ya da Chrome içinde ProtonVPN kullanmayı denediniz mi? Biz de önerim Gizli Sekmede bir deneme yapmanız. CHrome eğer cookie kaydettiyse Xbox Cloud sizi Türkiye'den bağlanıyor şekilde fişlemiştir.

Chrome'un kendi içinde DNS ayarı var onu denediniz mi? Ya da Chrome içinde ProtonVPN kullanmayı denediniz mi? Biz de önerim Gizli Sekmede bir deneme yapmanız. CHrome eğer cookie kaydettiyse Xbox Cloud sizi Türkiye'den bağlanıyor şekilde fişlemiştir.
Sanırım dediğiniz gibi saygıdeğer hocam, cookie'lerden dolayı ne yaptıysam düzeltemedim. Gizli sekmeyi kullandığım halde giriş yapamıyorum, DNS ayarlarını dahi değiştirmeme rağmen bağlantı hâlâ Türkiye sınırlarında gözüküyor. Chrome içerisinden ProtonVPN deneyeceğim hocam. Tavsiyeniz ve emeğiniz için teşekkür ederim. <3