Detaylar
Kim cevapladı?Düz GoodbyeDPI kullanmayı denediniz mi?
EkmekArasiSSD
Uzman
Bana kalırsa farklı çözümler arayın hocam. Anlaşılan SplitWire geliştiricisi kardeşimiz uygulamayı geliştirmeyi bırakmış. Benzer bir konuya denk gelmiştim ve söylendiğine göre geliştiricisi yollanan mesajlara da bakmıyormuş. Bu sebeple ya Zapret ya da GoodByeDPI kullanmayı düşünebilirsiniz. Ya da en basit Warp VPN deneyebilirsiniz.21.11.2025 sabah saatlerin TT'de kullandım, GoodbyeDPI aşırı derecede yavaşladı ve birçok site hiç yüklenmiyor. Hiçbir sitede ne hız ne yükleme sıkıntısı yaşamadım bugüne kadar. Hız 100/20. Discord bazen hiç yüklenmiyor ve düşüyorum.
Arkadaşlar öncelikle şunu bilin bu sorunların hiç biri SplitWire programı ile ilgili değil.
3 büyük DPI Bypass aracı var. Bunlar GoodbyeDPI, Zapret ve ByeDPI. Uygulamada bir de WARP profilini Wiresock ile kullanma var.
SplitWire bu araçları bir arada tutan ve yapılandıran bir arayüz sadece. Çünkü gidip ByeDPI veya Zapret'i indirseniz ne yapcağınızı bilemeyebilirsiniz. Bu program işinizi kolaylaştırmak için var. Yoksa hepsini kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
Programın varsayılanı WARP + Wiresock olduğu için genellikle WARP'dan kaynaklı problem yaşanabiliyor ama bu SplitWire'ın sorunu değil. Geliştirici ne yapsın?
GoodbyeDPI seçeneğinde sorun yaşıyorsanız yine SplitWire'ın sorunu değil. Düz GoodbyeDPI-Turkey içindeki tüm seçenekler SplitWire'da ön ayar olarak var, tek fark Yandex DNS yerine Cloudflare DNS tercih edilmiş. Yani bir sorun varsa düz halini kullanırsanız da sorun yaşarsınız.
Programı kullananlara önerilerim şunlar olur.
3 büyük DPI Bypass aracı var. Bunlar GoodbyeDPI, Zapret ve ByeDPI. Uygulamada bir de WARP profilini Wiresock ile kullanma var.
SplitWire bu araçları bir arada tutan ve yapılandıran bir arayüz sadece. Çünkü gidip ByeDPI veya Zapret'i indirseniz ne yapcağınızı bilemeyebilirsiniz. Bu program işinizi kolaylaştırmak için var. Yoksa hepsini kendiniz de ayarlayabilirsiniz.
Programın varsayılanı WARP + Wiresock olduğu için genellikle WARP'dan kaynaklı problem yaşanabiliyor ama bu SplitWire'ın sorunu değil. Geliştirici ne yapsın?
GoodbyeDPI seçeneğinde sorun yaşıyorsanız yine SplitWire'ın sorunu değil. Düz GoodbyeDPI-Turkey içindeki tüm seçenekler SplitWire'da ön ayar olarak var, tek fark Yandex DNS yerine Cloudflare DNS tercih edilmiş. Yani bir sorun varsa düz halini kullanırsanız da sorun yaşarsınız.
Programı kullananlara önerilerim şunlar olur.
- SplitWire Google DNS ayarlıyor ama bazı durumlarda kurtarmıyor, siz yine de YogaDNS kurun ve DNS ile o ilgilensin. Google DNS seçebilirsiniz kurulumda.
- Ana ekrandaki WARP + Wiresock'u kullanmayın.
- ByeDPI'ı tercih edin.
- GoodbyeDPI tercih edecekseniz blacklist'i aktif edin. Tüm internet yerine belirli domainlerde örneğin discord ve roblox domainlerinde geçerli olur.
- Zapret tercih edecekseniz yine blacklist aktif edin.